TEKNOwest
VIP
- 23 Eyl 2018
- 10,455
- 50
diğer taraftakiteşekkürler.
seri no budur herhalde demiştim ama yanılıyor da olabilirim.
diğer taraftakiteşekkürler.
seri no budur herhalde demiştim ama yanılıyor da olabilirim.
TEKNOWESTBilgi verebilecek kimse varmı?
Vestel 43un9900 diye bir model çıkarmış mağazada inceledim fiyatına göre tasarım ve görüntü kalitesi olarak iyi duruyordu. Bir de vestel yan markalara bakayım dedim yukarıda yazdığım regal modelini buldum. Eğer aynı panel ise regal 200 lira daha ucuz
diğer tarafta da aynı şey yazıyor.diğer taraftaki
samsung pnlMerhabalar site sakinleri abilerim.. Adem bey'in tavsiyesi üzerine aldığım Telefunken 49TU8560 tv için panel bilgisi alabilir miyim?
Seri NU: 8254790900067
Ürün Kodu: V10120602
altında kalmıştırdiğer tarafta da aynı şey yazıyor.
barkodlar alt tarafta, belki üst tarafta başka bir no yazıyordur ama orada da satıcının etiketleri fatua falan yapıştırılmış...
tavsiye vermiyorum ana konudan bilgi alabilirsiniz
Eyvallah Hocam aslında panel bilgisi öğrenmek istiyorum bir önceki mesajdan alıntı yaptım o gözükmemiş yardımcı olabilirsen sevinirimtavsiye vermiyorum ana konudan bilgi alabilirsiniz
Önemli - Televizyon Tavsiye Ana Konu
Axen, sunny cin mali yada yerli markalar vs uzak durulmali (bütçe açısından mümkünse) belli markalar dışında zaten ne Google ne netflix lisansı var. Bu yüzden carrefour dan aldığım axen markayı zorda olsa iade ettim, a101 den aldığım hi Level ise android dendi başka yazılım çıktı ikisini iade...tavsiyeforumu.com
Televizyonun arkasındaki etikette seri no yazar. Yada kumandadan menüye girip oradanda bakabilirsiniz.diğer tarafta da aynı şey yazıyor.
barkodlar alt tarafta, belki üst tarafta başka bir no yazıyordur ama orada da satıcının etiketleri fatua falan yapıştırılmış...
Yaaa Allah aşkına neden kimse son 2 haftadır yardımcı olmuyor beyler?Merhabalar site sakinleri abilerim.. Adem bey'in tavsiyesi üzerine aldığım Telefunken 49TU8560 tv için panel bilgisi alabilir miyim?
Seri NU: 8254790900067
Ürün Kodu: V10120602
forum yönetimi maaşları sallıyor o yüzden. özür dilerizYaaa Allah aşkına neden kimse son 2 haftadır yardımcı olmuyor beyler?
Teşekkür ederim TEKNOWEST abicim yalnız samsung panel böyle ise yaa Samsung markası abartılıyor. Yada vestel bu panelleri ellerindeki mühendislikle heba ediyor. Televizyonu 1 hafta içerisinde 2. el fiyatına sattım. Sebebi ise fotoda..forum yönetimi maaşları sallıyor o yüzden. özür dileriz
samsung pnl
MB130S anakart
Televizyonun ve seri nosunun resimlerini merakla bekliyoruz.diğer tarafta da aynı şey yazıyor.