E
Ercanation
Yeni Üye
- 21 Haz 2020
- 5
- 37
HKC PANEL için Çin in en büyük panel üreticilerinden dedi Adem Helvacı Bey. Diğer panellerden artısı ve eksisi nedir acaba?HKC pnl
MB230 anakart
HKC PANEL için Çin in en büyük panel üreticilerinden dedi Adem Helvacı Bey. Diğer panellerden artısı ve eksisi nedir acaba?HKC pnl
MB230 anakart
Panel yapısını ve kalitesini Adem helvacı bilir kendisi panel onarım yapmaktadır.HKC PANEL için Çin in en büyük panel üreticilerinden dedi Adem Helvacı Bey. Diğer panellerden artısı ve eksisi nedir acaba?
samsung pnlpanel anakart bilgisi alabilir miyim?
panda pnl
Bugün aldım tvyi yarın Vestel servisi gelip kuracak da hocalarım panel ve kart bilgisini öğrenebilir miyim, bir de tv ünitesi varsa kurulum ücretsiz dediler ama uydu kablosu vs. gibi şeyler için ücret talep ediliyor mu ona göre yarın için para çekecem de yardımcı olursanız sevinirim
Sehpaya kurulum ücretsiz.
Bugün aldım tvyi yarın Vestel servisi gelip kuracak da hocalarım panel ve kart bilgisini öğrenebilir miyim, bir de tv ünitesi varsa kurulum ücretsiz dediler ama uydu kablosu vs. gibi şeyler için ücret talep ediliyor mu ona göre yarın için para çekecem de yardımcı olursanız sevinirim
Boe panelMerhaba. Panel bilgisi alabilir miyim?
Panda panelMerhaba panel anakart bilgisi alabilir miyim
Hocam merhabalar. Aynı TV ye sahibim. Aouo dediler benim panele. Gördüğüm kadarıyla aynı TV farklı panellere sahip. Neyin nesidir bu auo panel ; diğerlerine göre iyi midir kötü müdür? Bilgi verirseniz çok makbule geçerBoe panel
Mb230 ana kart
Evet doğru seninki auo panelHocam merhabalar. Aynı TV ye sahibim. Aouo dediler benim panele. Gördüğüm kadarıyla aynı TV farklı panellere sahip. Neyin nesidir bu auo panel ; diğerlerine göre iyi midir kötü müdür? Bilgi verirseniz çok makbule geçer