Önemli VESTEL Panel Bilgi hattı

Merhabalar değerli dostlar, bu ürünün panel ve anakart bilgisini öğrenebilir miyim çok teşekkür ederim.
Ayrıca İPS panel mi VA panel mi? Bir de üretim tarihi nedir?

IMG_6674.jpg

Son düzenleme:
Hocam auo panel IPS mi Va mi.
Bu arada servis menüsünden TV çalışma süresi 3500 dk gozukuyor iade edip sıfır kutusunda istemeyi düşünüyorum. Bu panel diğer panellerden iyi ise geri verince daha kotu panel çıkar endişesi de yok değil ne tavsiye edersiniz. Teşekkürler

WhatsApp-Image-2020-06-21-at-18.48.25.jpg

Merhabalar. Panel bilgisi alabilir miyim?
Seri No tam Gözükmüyor sanırım.
Seri No: 8425787 001068
VPAZ :20275258

Ips panel?
Panel marka?

B8560FC7-F054-4561-9AC9-F3E5AC9EBA34.jpg

Merhabalar değerli dostlar, bu ürünün panel ve anakart bilgisini öğrenebilir miyim çok teşekkür ederim.
Ayrıca İPS panel mi VA panel mi? Bir de üretim tarihi nedir?

IMG_6674.jpg
samsung pnl
MB230 anakart

Hocam auo panel IPS mi Va mi.
Bu arada servis menüsünden TV çalışma süresi 3500 dk gozukuyor iade edip sıfır kutusunda istemeyi düşünüyorum. Bu panel diğer panellerden iyi ise geri verince daha kotu panel çıkar endişesi de yok değil ne tavsiye edersiniz. Teşekkürler
3500 dk yazıyorsa teşhir ürünü olabilir. auo panelde iyidir.

HKC PANEL için Çin in en büyük panel üreticilerinden dedi Adem Helvacı Bey. Diğer panellerden artısı ve eksisi nedir acaba?
Panel yapısını ve kalitesini Adem helvacı bilir kendisi panel onarım yapmaktadır.
Hkc bize göre orta segment bir panel

IMG_20200623_163228.jpg
panel anakart bilgisi alabilir miyim?

IMG_20200623_191629.jpg

Bugün aldım tvyi yarın Vestel servisi gelip kuracak da hocalarım panel ve kart bilgisini öğrenebilir miyim, bir de tv ünitesi varsa kurulum ücretsiz dediler ama uydu kablosu vs. gibi şeyler için ücret talep ediliyor mu ona göre yarın için para çekecem de yardımcı olursanız sevinirim :)

Geri
Üst Alt