Önemli VESTEL Panel Bilgi hattı

P Çevrimdışı

Paradoks

Yeni Üye
17 Ocak 2020
5
47
Ben de zahmet veriyorum ama merak sadece siz yazmasanız bu merak da olmayacaktı :)

P00121-121122.jpg

mcakin Çevrimdışı

mcakin

Yeni Üye
18 Ocak 2020
8
29
selam hayırlı olsun,
lg panel
mb130s ana kart
aleykum selam, teşekkür ederim hocam :)

aynı tv'nin 4k olmayanını da aldım ( 49hl660)
Yanlardan soluk, renkler de biraz dengesiz geldi. bazı renkler fazla patlak. bir de menude dolaşırken 2 3 defa, netflixde de bir içeriği oynat deyince 1 defa dondu ve kapandı. normal dir acaba bu durum?

M Çevrimdışı

Müsteşar Bey 

Yeni Üye
9 Şub 2018
44
54
F fikoloji, Üstad mrb. Regal 507520u model televizyonu alma arefesindeyim. Yalnız öğrenmek istediğim ve de kafamı karıştıran bir husus var; bu model televizyon da U ve UA olarak iki kod var. UA kodlu olan televizyonların anakartı ve panel üreticisi farklı deniyor. (MB170 anakart ve Panda panel gibi.) Bu durum biz tüketicilerin tercihini değiştirecek hususlar mı. U yada UA kodlu olmasının bir önemi var mı. Şu anda daha çok UA kodlu olanlar satışta.Sizin görüşünüz nedir. Hangisi tercih edilmelidir. Teşekkür ederim.

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
F fikoloji, Üstad mrb. Regal 507520u model televizyonu alma arefesindeyim. Yalnız öğrenmek istediğim ve de kafamı karıştıran bir husus var; bu model televizyon da U ve UA olarak iki kod var. UA kodlu olan televizyonların anakartı ve panel üreticisi farklı deniyor. (MB170 anakart ve Panda panel gibi.) Bu durum biz tüketicilerin tercihini değiştirecek hususlar mı. U yada UA kodlu olmasının bir önemi var mı. Şu anda daha çok UA kodlu olanlar satışta.Sizin görüşünüz nedir. Hangisi tercih edilmelidir. Teşekkür ederim.
bu konuda sıkıntılar büyük, müşteri kaybettirme peşinde sanki vestel. karşık bir durum adem bey bu konuda yorum yaptı ama ben bulamadım. bu konuda pek bilgim yok karışık bir ürün modeli

Geri
Üst Alt