Fikoloji hocam 49UHL650 gibi IPS panel ve anakartı ile karşılaştıracak olursak mb230 anakart mı daha performanslı ve özelliğe sahip yoksa mb130/s anakart mı ? Teşekkürler.lg panel
mb230 ana kart
Fikoloji hocam 49UHL650 gibi IPS panel ve anakartı ile karşılaştıracak olursak mb230 anakart mı daha performanslı ve özelliğe sahip yoksa mb130/s anakart mı ? Teşekkürler.lg panel
mb230 ana kart
130s daha iyi bir kartFikoloji hocam 49UHL650 gibi IPS panel ve anakartı ile karşılaştıracak olursak mb230 anakart mı daha performanslı ve özelliğe sahip yoksa mb130/s anakart mı ? Teşekkürler.
seri numarası paylaşırsanız net bilgi verebilirim, ilk mesajınızıda gördüm ama herkes seri numarası paylaşınca anlamışsınız sanmıştım.Merhaba arkadaşlar bugun Vestel 58U9500 modelini sipariş verdim. Fiyatı ve özellikleri gayet cazip geldi eksileri ve artıları illaki vardır. Tv hakkında bilgisi olan varsa cevaplayabilirmi.
Panel ve anakart bilgileri nelerdir.
Teşekkürler
seri numarası paylaşırsanız net bilgi verebilirim, ilk mesajınızıda gördüm ama herkes seri numarası paylaşınca anlamışsınız sanmıştım.
üretim olarak mb230 ana kart
panda ve tmc panel üretimleri olmuş. seri numarası gelince daha net panel bilgisi verebiliriz
lg panelMerhabalar panel bilgisi alabilir miyim DN:8370471 901135
bu eski bir cihaz sanırımPanel ve anakart bilgisi alabilirmiyim, teşekkürler.
[i1mg]https://resim.tavsiyeforumu.com/images/20200120_133121.jpg[/img]
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Sn: 7434313500471
Evet eski bir cihaz, ips değil mi buda?bu eski bir cihaz sanırım
lg panel mb82 ana kart
lg paneller vestelde ıps olarak geçiyorEvet eski bir cihaz, ips değil mi buda?
samsung panel
bu tvde subwoofer var mıdır nasıl öğrenebilirim acaba ?
Teşekkür ederimlg panel
mb130s ana kart