C
cadprofesor
Yeni Üye
- 12 Ocak 2020
- 11
- 33
Çok teşekkür ederim ?selam,
lg ıps panel
mb130s ana kart
Çok teşekkür ederim ?selam,
lg ıps panel
mb130s ana kart
Öğrenmek istediğim model yeni satışta olan bir model 50 UD 9180 modeli . Bu model hakkında bir bilgi yok. Bu model UD9280 modeli ile aynı özelliklere haiz bir tv midir.Alınabilir bir tv midir.Teşekkürler.50ud9500 baktığım üretimlerde (tarihine kadar 13.01.2019) panda panel mb230 ana kart kullanılmış, panda panelden çok beklenti olmasın.
55ud9280 baktığım üretimlerde (tarihine kadar 13.01.2019) samsung panel mb130s ana kart kullanılmış, açı problemi yoksa bütçe uygunsa alınabilir
50U9500 baktığım üretimlerde (tarihine kadar 13.01.2019) panda panel mb230 ana kart kullanılmış, panda panelden çok beklenti olmasın.
seri numarası olmadan net bilgi vermek zordur. farklı üretimlere girilirse daha sonrası için değişiklik söz konusu olabilir.
Aou panelGünaydın arkadaşlar.
Panel bilgisi alabilir miyim?
ben mesajımı yanlış yanıtlamışım 9180 den bahsetmeyi unutmuşum, bu üründe sadece mb230 ana kart kullanıldığını görüyorum başka bilgi yok. eğer 9280 sizin bütçeye ve açı probleminiz yoksa onu tercih edinÖğrenmek istediğim model yeni satışta olan bir model 50 UD 9180 modeli . Bu model hakkında bir bilgi yok. Bu model UD9280 modeli ile aynı özelliklere haiz bir tv midir.Alınabilir bir tv midir.Teşekkürler.
samsung panel[SUP]Merhaba su TV panel ve anakarti hakkında bilgi alabilirmiyim.[/SUP]
Tşk ederim.keske LG IPS olsaydisamsung panel
mb130s ana kart
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
İyi günler Panel bilgisi rica edebilirmiyim teşekkür ederim
İyi günler panel bilgisi rica edebilirmiyim
lg panel
İyi günler Panel bilgisi rica edebilirmiyim teşekkür ederim
İyi günler panel bilgisi rica edebilirmiyim