ihraç ürün olabilir türkiye üretimini göremedimİstanbul'da bir AVM de Vestel ürünlerini satan bir magazada
tabikisiİyi günler aranıza yeni katıldım Bende h level tv almayı düşünüyorum eger a101 re yetişip tv bulursam alıcam 49 inç 4k seri no atarsam panel hakkında yardımcı olurmusunuz
hilevel markası a101 e aittir. eğer vestel üretmişse yardımcı oluyoruz ama diğer üretimlere bakamıyoruzBazı hı level hakkında panel bilgisi verilmiş, ben mi yanlış anladım acaba, teşekkürler.
samsung panelMerhaba panel bilgisi alabilir miyim acaba?
50ud9500 baktığım üretimlerde (tarihine kadar 13.01.2019) panda panel mb230 ana kart kullanılmış, panda panelden çok beklenti olmasın.F fikoloji, üstad merhaba. vestel 50ud9180 modeli ud9280 modeli ile aynı model tv midir. özellikleri aynı mıdır. Kullanılan panel hakkında bilginiz var mı . Bu model, 50U9500 model tv lere göre daha üst tv midir. Teşekkürler ilginiz için.
selam,
lg panel mb130s anakartbu TV'nin panel ve ana kart bilgisini alabiliri miyim teşekkürler televizyon a101 de satılan hi level 49uhl650 yardımınızı bekliyorum
Yani IPS panel mi oluyor? Konuya biraz uzağım kusura bakmayın kafam karıştı sanki va panellerin siyah etkisi ve renkleri gözüme daha iyi gibi geldi siz ne dersinizlg panel mb130s anakart
tabikisi