satıcı ile iletişime geçip, talepte bulunabilirsinÖnceki ips paneldi bende ips panelciyim sanırım va benim gözüme hoş gelmedi. Montaj yapıldığı halde iadede sorun olur mu acaba? Satıcı:hepsiburada nın kendisi
satıcı ile iletişime geçip, talepte bulunabilirsinÖnceki ips paneldi bende ips panelciyim sanırım va benim gözüme hoş gelmedi. Montaj yapıldığı halde iadede sorun olur mu acaba? Satıcı:hepsiburada nın kendisi
Vatan bilgisayarda iade varmis geçen bir arkadaş burda paylaştı fakat ben n11 olsun gitti gidiyor olsun ben ürün montajından sonra iade olacağını sanmıyorum inşallah olur kardeş ama ben daha duymadımSatıcı hepsiburadanın kendisi. Aradım Ürün montaj edildi dedim.Tekrar satılabilirliği kalmadı diyip geri gönderirler dedi. Bir de servis tutanak tutması lazım dedi. Servisi aradım bir arıza yok tutanak tutamayız diyo. 14 gün geçmedi daha göndersem arada kargoda başına bir iş gelmesin.boş yere göndermiş olmayalım. Ne dersiniz
hangi model için bahsettiniz
samsung panel,Merhaba Vestel 55UD8200 TV aldım. Panelini kontrol edebilir misiniz? Şimdiden teşekkürler.
samsung panel,
mb130s ana kart
aynen doğru tespitHocam Samsung VA; LG IPS olarak gidiyor şu anda değil mi?
selam,
hayırlısı olsun samsung panel
mb130s ana kart
selamMerhaba Vestel 49ub8300 Panelini kontrol edebilir misiniz? Şimdiden teşekkürler.
sn:7783852 700198
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
foruma yeni katıldım, olası hatalardan dolayı şimdiden özür dilerim