Samsung ips demişim ama samsung genelde va oluyor sanırım. ama va mı ips mi emin olamadım.
Bu ürünün paneli nedir? Cevaplarsanız sevinirim. Yada vesteli mi arayacağız?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
müşteri hizmetlerini aradım biz sizi arayacağız dediler. 3 sayfa önce ki 55ud8200 model tvye mb130s anakart ve samsung ips denilmiş. Teşekkür ederim.
samsung va yapı taşı ile sahaya çıkmaktadırSamsung ips demişim ama samsung genelde va oluyor sanırım. ama va mı ips mi emin olamadım.
selam,
Merhaba, Panel bilgisi alabilir miyim?
hepsi hemen hemen aynı,Tekrar merhaba,
Bugün tv alacağım artık
55ud9280 , 9360 , 9500 serisinden hangisini tavsiye edersiniz ?
Va panel istiyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Tekrar merhaba,
Bugün tv alacağım artık
55ud9280 , 9360 , 9500 serisinden hangisini tavsiye edersiniz ?
Va panel istiyorum hangisi en iyi tv gözüküyor bunlardan ?
karşıdan izlenen bir tv dir. karşıdan herşey çok güzel ama açı işin içine girince yanlardan biraz daha soluk kalıyor. bu panel yapısından kaynaklanıyor. şansını deneyebilirsin. ama tv de arıza yokBir tuhaf geliyor renkler kontras falan. Hepsiburadadan alıp montaj yaptırdım. Beğenmedim diye iade edebilir miyim.
Önceki ips paneldi bende ips panelciyim sanırım va benim gözüme hoş gelmedi. Montaj yapıldığı halde iadede sorun olur mu acaba? Satıcı:hepsiburada nın kendisikarşıdan izlenen bir tv dir. karşıdan herşey çok güzel ama açı işin içine girince yanlardan biraz daha soluk kalıyor. bu panel yapısından kaynaklanıyor. şansını deneyebilirsin. ama tv de arıza yok
Geçmiş olsun kardeşim aynı sorunu bende yaşadım iade almıyorlar Vestel in va panelleri tam problem o yüzden elestirdigim konu şudur ki neden bir modelde iki panel kullanırsın yap a serisini IPS yap b serisini Va panel insanlar istediğini alsın markaya olan güveni de yok olmasın durum bu ne yazık kiÖnceki ips paneldi bende ips panelciyim sanırım va benim gözüme hoş gelmedi. Montaj yapıldığı halde iadede sorun olur mu acaba? Satıcı:hepsiburada nın kendisi