S
_SpotLife_
Yeni Üye
- 4 Haz 2019
- 42
- 31
Regal 50R7520u model seri numarasi 8224373900397 panel hakkinda bilgi verirmisiniz bununla awox u5600str arasinda kaldim onda ips panel var ama hdr filan yok
Kardeşim bende aynı tv var anakart mb130 netfilix youtube sıkıntısız tarayıcı hiç kullanmadım.ancak mümkünse samsung paneli bulabilirse daha iyi olur.bendeki cmo panel karşıdan bakarsan harika yandan bakınca berbat.Merhaba arkadaşlar.
Kardeşim digitürk kampanyalı tv bulmuş.
Marka, model şu " Vestel 4k smart 50UD 8100" almasını önerir misiniz.
Ana kart tavsiye edilen mi.
Netflix, digitürk, tarayıcı, youtube varmı.
Onay verirseniz alacak.
Yanıt için sağolun.Kardeşim bende aynı tv var anakart mb130 netfilix youtube sıkıntısız tarayıcı hiç kullanmadım.ancak mümkünse samsung paneli bulabilirse daha iyi olur.bendeki cmo panel karşıdan bakarsan harika yandan bakınca berbat.
Bence sizin objektif görüşünüzü alabilmek adına, size bilgi vermeden önce görüşlerinizi alalımİyi günler, yeni aldım 3-4 gündür kullanıyorum henüz net fikrim oluşmadı tv hakkımda. Bilgilere bakarsanız sevinirim.
Yanıt için sağolun.
Samsung olduğunu nasıl anlarız.
Tv yi almadık daha.Seri numarası var mı?
Başka postlarda da yazdım, çok memnun değilim 4k yayınlardan, 50hz ve düşük parlaklık mat renkler nedeniyle. Dolbyvision otomatik algılıyor netflixte, ayrıntılar iyi ama parlaklık düşük. ips olmadığı kesin, açıyla çok sönükleşiyor, hd yayınlarda gayet iyi parlaklığı da renkleri de çok canlı. Fabrika ayarına döndürdüm bugün, usbye kanal listesini kaydetmeden malesef uydu taramada hata veriyor sürekli, kanalların az kısmını buluyor. Menü geçişlerinde yavaşlama oldu fabrika ayarına geçtikten sonra. 12380 V 27500 şebeke:erkin yapınca sinyal gücü öncesinde 90 küsürken sıfır oluyor aniden. Vestel stabil değil samsung lg gibi ama uğraşması zevkliymiş çünkü özellik çok. Bakalım yeni sorun nasıl çözülecek kanalları tam arayamama sorunu. Servisi ararım yarın sanırım.Bence sizin objektif görüşünüzü alabilmek adına, size bilgi vermeden önce görüşlerinizi alalım
ÇalışıyorTv yi almadık daha.
Mağazaya ısmarlayacağız getirecekler.
Tarayıcı çalışıyor değilmi.
Servis menü görseli paylaşırmısın rica etsemBaşka postlarda da yazdım, çok memnun değilim 4k yayınlardan, 50hz ve düşük parlaklık mat renkler nedeniyle. Dolbyvision otomatik algılıyor netflixte, ayrıntılar iyi ama parlaklık düşük. ips olmadığı kesin, açıyla çok sönükleşiyor, hd yayınlarda gayet iyi parlaklığı da renkleri de çok canlı. Fabrika ayarına döndürdüm bugün, usbye kanal listesini kaydetmeden malesef uydu taramada hata veriyor sürekli, kanalların az kısmını buluyor. Menü geçişlerinde yavaşlama oldu fabrika ayarına geçtikten sonra. 12380 V 27500 şebeke:erkin yapınca sinyal gücü öncesinde 90 küsürken sıfır oluyor aniden. Vestel stabil değil samsung lg gibi ama uğraşması zevkliymiş çünkü özellik çok. Bakalım yeni sorun nasıl çözülecek kanalları tam arayamama sorunu. Servisi ararım yarın sanırım.
Futbol, Netflix, Youtube, tarayıcıdan film izlemek için bunu önerirmisiniz?Çalışıyor