A
AlpErTunga
Yeni Üye
- 4 May 2019
- 8
- 44
anladım EYVALLAH
https://tavsiyeforumu.com/forum/tv-android-box.203/anladım EYVALLAH
2 side samsung va panelSelamlar, tv alma arifesindeyim. Seri numaralarını eklediğim 2 tv arasında kaldım. Panel bilgisi rica ediyorum
F fikoloji teknovest
evet mümkündürHızlı cevabınız için çok teşekkür ederim.
Büyük ekran ve ucuz olması sebebiyle hi-level odaklıydım. Ethernet ile bağlanıp netflix-youtube planım var. Bu tv ile mümkün mü?
F fikoloji
sıfırlanmış garanti demek, ürün üretim anında misal kutu bozuldu, yeni seri numarası verilir.Tv arızası nedeniyle servis yenisini gönderelim dedi ama seri no 9956 ile başlıyor. Fikoloji hocam bunun yenilenmiş bir ürün olduğunu söyledi.. Kabul etmeyim mi? Yenilenmiş yeni barkod vurulmuş ürün, Paneli ya da anakartı değişmiş kullanılmış ürün mü oluyor?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
arkadaşlar kusura bakmayın yeniden yazıyorum ama servis 1-2 saate gelecek.. bu ürünü kabul etmeyim mi? bilgi verebilir misiniz?
vermiş olduğunuz kod satış pazarlamak kodudur. lütfen arkasında veya kutu üzerinde bulunan sn diye başlayan 707554785554 gibisinden barkod numarasını yada barkodun tamamının resmini çekip gönderinizMerhaba 65ud9400 tv seri nosu 20273406
Panel ve diğer özellikleri için yardımcı olacam var mı? Üretim yılı anakart vs. Şimdiden teşekkürler
10117171902900029vermiş olduğunuz kod satış pazarlamak kodudur. lütfen arkasında veya kutu üzerinde bulunan sn diye başlayan 707554785554 gibisinden barkod numarasını yada barkodun tamamının resmini çekip gönderiniz