Muhammet Sarıçam
Süper Üye
- 20 May 2018
- 751
- 34
Pekii.. cl+ ile cl modül arasında ne fark var?1.3 olması lazım, aksi halde kablonet modül desteklenmezdi (modül 1.3 çünkü)![]()
Pekii.. cl+ ile cl modül arasında ne fark var?1.3 olması lazım, aksi halde kablonet modül desteklenmezdi (modül 1.3 çünkü)![]()
Hımm,inan bilmiyorum tam olarak,ama sanki CI bir kart olmadan çözme işini yapamıyor,CI+ ise kartsız da çözebiliyor ,mesela eski filbox modül gibi.Pekii.. cl+ ile cl modül arasında ne fark var?
Yaa ben dsmart dfix siparişi verdim peşin ödemeli. Adam cl modül göndercem cl+ yok elimde dedi de acaba bir dezavantajı var mıdır diye merak ettimHımm,inan bilmiyorum tam olarak,ama sanki CI bir kart olmadan çözme işini yapamıyor,CI+ ise kartsız da çözebiliyor ,mesela eski filbox modül gibi.
Eskiden CI+ modül yoktu ,CI modüller vardı,şifreyi çözmek için kart kullanılırdı mutlaka,kartsız işe yaramıyordu çünkü,emu (emülatör) denilen yazılım ve bir modül ile çözülürdü şifreler,tabii bazen kart yerine geçen ama yinde bir kart olan "season kart" da kullanılırdı ( receiver+season kart+pc).Ama şimdi kartsız modül ile rahatlıkla çözüm yapılıyor,örneğini verdiğim "filbox irdeto modül" bunlardan biri.
Bu yazdıklarım tabii "kesin" bilgiye dayalı olmamakla beraber kendi düşüncemdir![]()
tesekkurler hocam?D dalaman, sam panel mb211 anakart
vestelin bütün smartlarnda wevd var, app store veya app vewd olarakta geçebilirMerhabalar bende Vestel 3D Smart 42pf8575 42" LED TV mevcut bu tvnin market bölümünde tüm uygulamalar olduğu halde sadece Vewd uygulaması yok. Vewd yüklenebilir mi tvye?
o zaman ben böyle şansıma. demekki bana özel wevd yok. aşağıdaki gibi;vestelin bütün smartlarnda wevd var, app store veya app vewd olarakta geçebilir
A sizin mb9X şase galiba, özğr dilerim yanlış bilgilendirme yapmış olmayalımo zaman ben böyle şansıma. demekki bana özel wevd yok. aşağıdaki gibi;
![]()
![]()
![]()
baktım ancak benim bu lanet smart tvye yükleme olmuyor 5 para etmezmiş iyi kazık yemişiz vestelden güyya smart tv aldık. 4k tv yanına da tv box almak mantıklı olanmış. tvyi parçalamamak için zor tutuyorum kendimi. imkan olsa vestel genel müdürlüğünün önündü parçalardım bu tv yi.A sizin mb9X şase galiba, özğr dilerim yanlış bilgilendirme yapmış olmayalım
teknovest verdiği linkten yarım alınız
smart tv ye uygulama ne yazıkki eklenmiyor, sizin bahsettiğiniz şey şu anda samsung j7 ye kamera özelliğine optik sabitleme getirmek gibi bişey, eski bir televizyon her geçen gün teknoloji yenileniyor, biraz geride kalmış tv. dediğiniz gibi en mantıklı çözüm android box almakbaktım ancak benim bu lanet smart tvye yükleme olmuyor 5 para etmezmiş iyi kazık yemişiz vestelden güyya smart tv aldık. 4k tv yanına da tv box almak mantıklı olanmış. tvyi parçalamamak için zor tutuyorum kendimi. imkan olsa vestel genel müdürlüğünün önündü parçalardım bu tv yi.