Hocam peki va mi ips panel mi o belli oluyor mu birde sizin söylediğiniz özellikler nasıl kalite olarak dandigine mi denkgeldik yoksaHKC panel
5000:1
COF 12
Hocam peki va mi ips panel mi o belli oluyor mu birde sizin söylediğiniz özellikler nasıl kalite olarak dandigine mi denkgeldik yoksaHKC panel
5000:1
COF 12
Va panel yapısı gereği yan açıdan izlemelerde renklerde solma olur. Karşıdan izlerken sorun olmaz.Hocam peki va mi ips panel mi o belli oluyor mu birde sizin söylediğiniz özellikler nasıl kalite olarak dandigine mi denkgeldik yoksa
Panel Boe Yapısı Uv2a Kontrast 5000:1 Cof 6
Merhaba. Panel bilgisi, teknolojisini, cof ve kontrast değerlerini öğrenebilir miyim? Teşekkürler.
Lg panel
Merhabalar panel bilgisi ögrenebilirmiyim kendim bulamadım
Peki diğererine nazaran iyimidir farklı nedirLg panel
Benim beğendiğim bir paneldir yan açıdan izleme yapıldığında bile renklerde solma olmaz aynı canlılıkta izlersiniz.Peki diğererine nazaran iyimidir farklı nedir
Teşekkür ederim hocam eyw.Benim beğendiğim bir paneldir yan açıdan izleme yapıldığında bile renklerde solma olmaz aynı canlılıkta izlersiniz.
Rica ederim.Teşekkür ederim hocam eyw.
Panel Innolux Yapısı Super MVA Kontrast 4000:1 Cof 12
Kolay gelsin öğrenebilirmiyim vede nasıldır sıkıntı yaratırmı
Bu panel lcd mi led mi oluyor ustam şimdi ?Panel Innolux Yapısı Super MVA Kontrast 4000:1 Cof 12