Hkc fsa Va tabanli bir panel yeni üretimlerde standart Va yerine yan açı performansini iyileştirmek adına çeşitli varyasyonlar kullaniyorVa mı ips mi yani anlamadım.
HKC panelMerhaba yeni aldığım TV için panel bilgisi alabilirmiyim çok teşekkürler.
LG panel gelecek diye endişe etmiştim sevindim böyle olmasına.. Ve JBL ses sistemi olmasi inanılmaz bir sinema keyfi veriyor.. 16 bine bence alınabilecek en mantıklı cihaz.. Tavsiye olunur.. Bence tek eksi yanj dahili uydu alıcısı çok güzel değil.. Hayırlı forumlar..HKC panel
kanal geçişleri yavaş mı.LG panel gelecek diye endişe etmiştim sevindim böyle olmasına.. Ve JBL ses sistemi olmasi inanılmaz bir sinema keyfi veriyor.. 16 bine bence alınabilecek en mantıklı cihaz.. Tavsiye olunur.. Bence tek eksi yanj dahili uydu alıcısı çok güzel değil.. Hayırlı forumlar..
Yaklaşık 3 saniye ve uydu alıcı görüntü kalitesi bu olmamalı bu cihazda.. ince ayar ile bir miktar düzeltiliyor fakat 4k bir uydu alıcı ile mükemmel oluyor.. Wzone almayı düşünüyorum tatmin etmez ise ama ses ve film kalitesi bence çok iyi ben hayran kaldımkanal geçişleri yavaş mı.
Bu cihazın panel bilgisine ulaşamadım.
panel açıklamasında aşağıdaki isimlendirme vae.
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Bunda da aynı şekilde bilgi kısımları boş.
Bu resim birşeyleri değiştirir mi?
Geliştirilmiş vaVa mı ips mi yani anlamadım.