Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 20,049
cihazın arkasındaki etiketi atarsan yardımcı olurum
Merhaba arkadaslar, bir arkadasim icin panel bilgisine ihtiyac duyduk. Yardimci olursaniz sevinirim.
cihazın arkasındaki etiketi atarsan yardımcı olurum
Merhaba arkadaslar, bir arkadasim icin panel bilgisine ihtiyac duyduk. Yardimci olursaniz sevinirim.
Sanirim yeterli olur, simdiden tsklercihazın arkasındaki etiketi atarsan yardımcı
Chot panel kontrast 5000:1 genelde 6 cof bulunurSanirim yeterli olur, simdiden tskler
Tv arka kapak etiket resmini buraya ekleyin.Selamlar forumda yeniyim . 55 QA9700 Vestel aldım IPS panel olmasını istedim alırken. Servis menüsüne girdiğimde panel bilgisi bu şekilde yazıyor 55_vesqnzlz51f_ panel . Bu panel hakkında bilgi verebilir misiniz. Şimdiden teşekkür ederim
Bilgi icin tskler, va panel mi oluyor bu.Chot panel kontrast 5000:1 genelde 6 cof bulunur
5000:1 kontrasta sahip ise çoğunlukla VA paneldir. Panel COF içeriği 12 cof + 8 kapı chipi. Renk derinliği 10 bit.Bilgi icin tskler, va panel mi oluyor bu.
Tv arka kapak etiket resmini buraya ekleyin.
LG, IPS panel. 10 bit renk derinliği, 6 COF.
TV duvara monteli olduğu için bu şekilde resim çekebildim kutusundan. Özellikle LG IPS panel olsun diye direttim satıcıya ama inşallah hayal kırıklığı yaşamam. 55_vesqnzlz51f_ .Şimdiden teşekkür ederim.
Değerli hocalarım 10 Bit olması güzel fakat 6 COF olması beni üzdü ileride sıkıntı yaratır mı?LG, IPS panel. 10 bit renk derinliği, 6 COF.
LG 55" IPS paneller hatırladığım kadarıyla 6 COF le gelir. Cof sayısı tek başına dayanıklılık etkeni değildir. Led bar değişimi zamanı geldiğinde panele bir hasar gelmesi tüm dayanıklılık etkenini ortadan kaldırır. O yüzden böyle değerlendirin. Ortalama ömür olarak 5 ile 7 yıl ön gördüğümüz için bu sürelerde bir sorun yaratmaz.Değerli hocalarım 10 Bit olması güzel fakat 6 COF olması beni üzdü ileride sıkıntı yaratır mı?
LG, IPS, 1300:1 kontrast, 10 bit renk derinliği, 6 COF.Değerli üstadlar
Panel bilgisi konusunda yardımlarınızı rica ederim