Daha önce hiç yapmadım bir şey olur diye biraz korktum ama inceliyim hocam teşekkür ederimÇıldırmana gerek yok ki ,hemen senin mesajın üzerinde kalın punto ile link vermiştim ya ,orayı incele istersen ,yapılamayacak bir şey değil
Hocam daha önce hiç yapmadığım için gözüm korktu biraz ama inceliyim bı tekrardan en kotu senden isterim uyarsa sana daYollarım sana kardeşim ama modlama ile yapsan sen daha iyi olur.
Yaparsın taparsın,gerçekten çok basit ,yapamazsan da tvden aldığın profilleri buraya zipleyip aşağıdaki siteye yükle ve linkini ver bakalım ,olmazsa hosbulduk yapar,yollar,sende yüklersinDaha önce hiç yapmadım bir şey olur diye biraz korktum ama inceliyim hocam teşekkür ederim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hocam daha önce hiç yapmadığım için gözüm korktu biraz ama inceliyim bı tekrardan en kotu senden isterim uyarsa sana da
İşe mi10 dakika icinde yetistirirse olur, yoksa yarina kalir.
evet bugün is günümİşe mi
MB 130 s için Jack takılınca TV'den ses gelmesini istemiyorum nasıl yapabilirimAkşam yükleme yaptım oldu, sıkıntısız bir şekilde ses + - ve sessize alma çalışıyor.
Cak (Jak) takılı iken TV nin hopalörü tamamen iptal oluyor bilginiz olsun.
Hocam sizden ricam bu ve diğer birkaç benzer konuyu tek bir konuda toplayıp sabite almanız,
Çok araştırdım bulmakta zorlandım biraz bilginiz olsun. Çok teşekkürler, emeğinize sağlık...
ModlayarakMB 130 s için Jack takılınca TV'den ses gelmesini istemiyorum nasıl yapabilirim
MB 130 s için Jack takılınca TV'den ses gelmesini istemiyorum nasıl yapabilirim
Modlayarak
Modlama yaptım TV'den profil aldım toolbox ile yaptım acaba yanlış mı yaptım olmadıModlayarak
Yükle bakayım aşağıdaki sunucuya ,ben modlama yapmıyorum ,bu konuda yeminliyim ,ama nerede hata var sana yazarımModlama yaptım TV'den profil aldım toolbox ile yaptım acaba yanlış mı yaptım olmadı