D
denizomer10
Yeni Üye
- 24 Mar 2020
- 1
- 24
teşekkürler
benideAdo,
Yukarıda arkadaşın bahsettiği kanu benimde ilgilendiriyor bu konuda yapılabilecek bişey var mı? rca ya mi bağlamamiz gerekir yoksa
Üstad aynı sorunu bende yaşıyorum toshiba 49L2863dat mb211 cihazimdaki sorunu gidermek için bir yazılım veya güncelleme bulamadım yardimci olurmusunuz
benide
EvetAdo,
Yukarıda arkadaşın bahsettiği kanu benimde ilgilendiriyor bu konuda yapılabilecek bişey var mı? rca ya mi bağlamamiz gerekir yoksa
Vestel 42FA8200 içinolurmu ses yazilimiAdo,
Olur ama kendi tvnin profilleri ile olur ,başka profil dosyasını asla yüklemeVestel 42FA8200 içinolurmu ses yazilimi
Aynen yazıp anlattığım gibi ,asla başka tvnin dosyasını atma tvyeteşekkürler hocam 43ua8900 için nasıl yapabilirim bu ayarı acaba?
hocam bana mb110 ses yazılımı gerekiyor vallaha cıldırıcamArkadaşlar Bende MB110 anakarta ait Kulaklık yazılımı var isteğen olursa yardımcı olabilirim. kanal listesi sıralaması bitsin onuda isterseniz atabilirim.
Çıldırmana gerek yok ki ,hemen senin mesajın üzerinde kalın punto ile link vermiştim ya ,orayı incele istersen ,yapılamayacak bir şey değilhocam bana mb110 ses yazılımı gerekiyor vallaha cıldırıcam
Yollarım sana kardeşim ama modlama ile yapsan sen daha iyi olur.hocam bana mb110 ses yazılımı gerekiyor vallaha cıldırıcam