Vestel MB96 Youtube Sorunu

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
21,637
IMG_3069.jpg

Youtube siyah ekran sorunum var yardımcı olurmusunuz
güncelleme yazılımını bildirim çanından indirebilirsin.

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
15,624
IMG_3076.jpg

Tv kapalı iken ve açık iken denedim olmadı usb bellek fat32 ve ntfs olarak denedim yine olmadı 2 dosya mevcut zip içinde çıkarıp diske attım
Tv nin usb giriş portu kirlidir. Tv kapalıyken flaş belleği tv nin usb giriş portuna takın tam çıkarmadan 10-15 Defa çek tak yapın port içi az da olsa temizlenecektir. Yazılım tv açıkken yüklenmeyecek yazılım olduğu yerde yükleme talimatı var. Talimatı uygulayın

O Çevrimdışı

omergul46

Yeni Üye
9 May 2025
6
26
Tv nin usb giriş portu kirlidir. Tv kapalıyken flaş belleği tv nin usb giriş portuna takın tam çıkarmadan 10-15 Defa çek tak yapın port içi az da olsa temizlenecektir. Yazılım tv açıkken yüklenmeyecek yazılım olduğu yerde yükleme talimatı var. Talimatı uygulayın
Yok kral denedim olmadı video atınca çalışıyor usb disk ama yazılım yüklenmiyor

Umut Barış Çevrimiçi

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
21,337
Yok kral denedim olmadı video atınca çalışıyor usb disk ama yazılım yüklenmiyor
Farklı USB bellek deneyin.
USB belleği FAT32 olarak biçimlendirdiniz mi?
Ayrıca belleği GPT değil MBR olarak da biçimlendirmeniz lazım.

Windows yükleme USB'sini falan biçimlendirip kullandıysanız ondan olmuş olabilir.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
21,637
Bu tv de netflix amazon falan izleme şansımız var mı
Cihaz android desteklide olsa 5 yılı deviren çoğu cihaz güncelleme almıyor. Haliyle cihazdaki yazılım eski kaldığı için istediğiniz platformlara erişemezsiniz.
Ayrıca gün geçtikçe video, ses kaynakları daha fazla cpu,ram,gpu gücüne ihtiyaç duruyor haliyle cihazınız eski olduğu için bu işlemleri yerine getirirken dar boğaza girer.

Forum içirisinde enine boyuna işlenen androidbox konularına göz atın.

Umut Barış Çevrimiçi

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
21,337
Cihaz android desteklide olsa 5 yılı deviren çoğu cihaz güncelleme almıyor. Haliyle cihazdaki yazılım eski kaldığı için istediğiniz platformlara erişemezsiniz.
Ayrıca gün geçtikçe video, ses kaynakları daha fazla cpu,ram,gpu gücüne ihtiyaç duruyor haliyle cihazınız eski olduğu için bu işlemleri yerine getirirken dar boğaza girer.

Forum içirisinde enine boyuna işlenen androidbox konularına göz atın.
Android yine daha uzun süre götürüyor ama bu Linux cihazlar donanımdan kaybettiği için destekleme imkanı kalmıyor.

Geri
Üst Alt