Önemli Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu

A.Bozoğlu' Alıntı:
Adem bey;

Blue TV  için yeni bir yazılım var sanırım netflix tek olduğu gibi 2 ay hediyesi olan, paylaşma şansınız var mı?

Menfii/Müspet beklemedeyim azizim.  :ok:

Adem Bey,

İyi günler. mb120 2.43.2 yazılımını gönderebilir misiniz?

Saygılar

Timuçin kardeşim selamlar;

aradığınız yazılım bu konu başlığı altında ilk mesajdadır.  :ok:

Merhaba Adem bey

Daha önce de bana yardımcı olmustunuz öncelikle teşekkürlerimi yeniden iletiyorum, MB120 için yeni çekirdek yazılım çıktığını belirtmişsiniz,acaba nasıl download edebiliriz ? Adem bey bir sorum da bu Digiturk Smart uygulaması, yakın zamanda Vestel in böyle bir düşüncesi var mı ?

TV Modeli :65Ub9100 

Teşekkürler 
Kürşat

Kürşat Kardeşim Merhabalar;

Aradığınız yazılım bu konu başlığı altında ilk mesajda bulunmaktadır.
Digi Smart konusu için forumu takip ederseniz eğer, sizin için bilgi edinmeye çalışırım.  :ok:

Adem bey  kolay gelsin...forumdaki yazılarınızı, bilgi paylaşımlarınızı yakından takip etmeye çalışıyorum. Mail yoluyla yardım ettiğinizi okudum. Vestel 49 ub 8300 mb120 için yeni çekirdek yazılımını rica ediyorum... 2.40.6.0 A göre Ne gibi yenilikler var bilgi verirseniz sevinirim... 

Merhabalar Değerli Kardeşim;

Aradığınız yazılım bu konu başlığı altında ilk mesajda yer almaktadır.  :ok:

Ado' Alıntı:
Adem Bey,

Saygılar

teşekkürler

timucin' Alıntı:
Ado' Alıntı:
Adem Bey,

Saygılar

teşekkürler

Rica ederim kardeşim.  :ok:

Hocam iyi günler bana MB 96 güncel çekirdek ve core yazılımı verebilirmisiniz. 

Selamlar kardeşim,

Tüm yazılımlar bu başlık altında ilk mesajdadır.  :ok:

Ekledim azizim full konusuna, umarım stabilite sorununun çözüldüğünü yazarsınız biz de seviniriz.  :ok:
[/quote]

evet birkaç gündür fırsat buldukça tv yi zorladım :))  :söfer: şimdilik aman MAŞAALLAH diymde :))) sıkıntı yok ..   :dance:
Ado hocam eline koluna yüreğine emeğine sağlık diyeyim  :anlastık: Teşekkür ederim' sss ..

evet birkaç gündür fırsat buldukça tv yi zorladım :))  :söfer:  şimdilik aman MAŞAALLAH diymde :))) sıkıntı yok ..   :dance: 
Ado hocam eline koluna yüreğine emeğine sağlık diyeyim  :anlastık: Teşekkür ederim' sss ..

Hep böyle mutlu haberler almak dileklerimle.  :ok:

Teşekkürler

güzel ve yararlı bir forum sitesi umarım aradığım tüm konularda aradığımı bulurum ellerinize sağlık.

mbulut23' Alıntı:
güzel ve yararlı bir forum sitesi umarım aradığım tüm konularda aradığımı bulurum ellerinize sağlık.

Değişen ve Gelişen forumda bizler de sizleri görmekten mutluluk duyuyoruz.  :ok:

hocam merhabalar;

55ua8300 model tv için 2.43.2.0 yazılımını gönderirmisiniz. Ayrıca bu yazılımı yükleyince netflix kaybolurmu birde flash player eklentisi gelirmi. şimdiden teşekkürler saygılar.

Merhabalar;

Aradığını zyazılım bu konu başlığı altında ilk mesajda yer almaktadır.

Flash plaer desteği gelmemektedir.

Netflix de sorun görülmemiştir.

:ok:

Geri
Üst Alt