Önemli Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu

@Kuthankurt, 1. sayfada v3,62,35 hitachi olan yazılımı yükliyebilirsiniz
Hocam flash diske . Bin olarak attim dosyayi direkt klasorsuz. Tv fisi cektim flashdiski taktim, sonra fisi cekip bekleyip geri takarken ok tusuna basili tuttum, led baslangicta yanip sondu ben ok e basili tuttum tishiba yazisi geldi kapandi. Sonra tekrar ay i islemi tekrarladim yine ayni sey oldu. Sonra hic ok e basmadan fis cekme takma yaptim yine isik yanip sonuyor ve toshiba ekrani geliyor. Menuden 1505 i denedim o da basarisiz. Flash diski fat32 olarak bicimlendirmistim.

Merhaba 22pf5065 model tvye 1.35 mi yoksa 1.37 mi yüklenmeli?

Hocam flash diske . Bin olarak attim dosyayi direkt klasorsuz. Tv fisi cektim flashdiski taktim, sonra fisi cekip bekleyip geri takarken ok tusuna basili tuttum, led baslangicta yanip sondu ben ok e basili tuttum tishiba yazisi geldi kapandi. Sonra tekrar ay i islemi tekrarladim yine ayni sey oldu. Sonra hic ok e basmadan fis cekme takma yaptim yine isik yanip sonuyor ve toshiba ekrani geliyor. Menuden 1505 i denedim o da basarisiz. Flash diski fat32 olarak bicimlendirmistim.
Biçimlendirme işlemi doğru , yüklemeyi çekirdek yazılım yükleme olarak yapacaksın aşağıdaki link,2.ci bölüm ;
Yine olmazsa belleğini değiştir,bellek seçebiliyor tv.

Merhaba 22pf5065 model tvye 1.35 mi yoksa 1.37 mi yüklenmeli?
Tvde sıkıntı yoksa elleme bence sevgili berkay956 ,bahsettiğin yazılımarın uygulandığı kart eski kart çünkü,fazla bir getiri olmayacak tvde.

Biçimlendirme işlemi doğru , yüklemeyi çekirdek yazılım yükleme olarak yapacaksın aşağıdaki link,2.ci bölüm ;
Yine olmazsa belleğini değiştir,bellek seçebiliyor tv.
farklı bellekle çözdüm sorunu hocam, ben mi yanlış gördüm ama sanki renkler canlandı netlik arttı gibi hissettim. ya da psikolojik mi :)

Hitachi 43HL15W64 как обновить прошивку. почему машина не скачивается
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hitachi 43HL15W64 how to update firmware. why the machine is not downloaded

why can't I download the firmware

Thanks

Son düzenleme:
tesekkür ederim

Merhaba ,
Bende Hitachi 49HT1700UD model /Mb130 /Uzaktan kumandasında Qmenü mevcut .
Nasıl bir güncelleme yapmalıyım . Suanki mevcut sürümde bazı menülere girdiğimde tv islevsiz hale gelip kendini yeniden baslatiyor .

Merhaba ,
Bende Hitachi 49HT1700UD model /Mb130 /Uzaktan kumandasında Qmenü mevcut .
Nasıl bir güncelleme yapmalıyım . Suanki mevcut sürümde bazı menülere girdiğimde tv islevsiz hale gelip kendini yeniden baslatiyor .
17mb130 hitachi smart 3.62.35

MERHABA HOCAM
BENİM VESTEL MB120 ANAKARTLI TV VAR. SSİPTV İLEYEMİYORUM SES VAR GÖRÜNTÜ YOK YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM

MB100'lere sanırım 34.25'den yenisi gelmemiş. Doğru muyum ?

Geri
Üst Alt