Önemli Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu

Merhaba, iyi geceler LG televizyonuma Vestel anakartı takıldı ancak Apps Store açılmıyor yani uygulama yüklenmiyor. Anakart beta sürümünde bunun stabil ve uygulama yüklenen versiyonunu bulabilirmisiniz.
MB-211
10000963701de9194d2988fa6d1b82af7e9e3e899c.jpg

Panel dosyalarını aldım bu arada dediğiniz işlem ile.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

(Dediğiniz isimde klasör açtım ancak direkt usbnin kendi içine çekti dosyalar bende .rar dosyasına yükledim.)
Tv'nizde yazılım desteği kesilmiş ana kart var. Bu ana kartın teknolojik yaşına göre en güncel yazılım yüklü smart özelliğinden beklentinizi karşılamaz android box alıp kullanmanız en doğru seçim olur.

3 Tane hdmi portu var verdikleri Vestel anakartta service menüsünde hdmi4 kapalı, hdmi2 aktif olasada çalışmıyor. hdmi4 ile 3. portuda kullanabilirmiyim sizce?

3 Tane hdmi portu var verdikleri Vestel anakartta service menüsünde hdmi4 kapalı, hdmi2 aktif olasada çalışmıyor. hdmi4 ile 3. portuda kullanabilirmiyim sizce?
Donanımsal olarak hangi portlar var ise onları kullanırsınız. Yazılım ile kapalı olanları açmak çözüm değil çünkü ana kartta parçalar takılı değil yerleri boş

Donanımsal olarak hangi portlar var ise onları kullanırsınız. Yazılım ile kapalı olanları açmak çözüm değil çünkü ana kartta parçalar takılı değil yerleri boş
Youtube'a yada netflix gib i yüklü olan uygulamalara giriyor sadece apps store ve web tarayıcısı çalışmıyor buna bi çözüm bulamazmıyım?

Youtube'a yada netflix gib i yüklü olan uygulamalara giriyor sadece apps store ve web tarayıcısı çalışmıyor buna bi çözüm bulamazmıyım?
İlk cevabımda yazdım ana kart teknolojik olarak eski maalesef çalıştığı kadarını kullanacaksınız.

merhaba Vestel 48FD7300 yazılımı güncellemek istiyorum görüntü kalitesi çok karanlık

yokoono tv de ilk geldiği yazılım var hiç güncellenmedi​

V.0 la başlayan yazılım var​

WhatsApp-Image-2026-06-07-at-18.58.45.jpeg

yokoono tv de ilk geldiği yazılım var hiç güncellenmedi​

V.0 la başlayan yazılım var​

WhatsApp-Image-2026-06-07-at-18.58.45.jpeg
"Görüntünün karanlık olduğunu yazmışsınız."
Google Translate ile çevirdim.
1. LED şeritlerinizle ilgili sorun yaşıyorsunuz (donanım sorunu).
2. Ayarlarda parlaklık minimuma ayarlanmış: menü/görüntü/parlaklık.

yokoono biraz geciktim kusura bakma​

WhatsApp-Image-2026-06-07-at-20.26.24.jpeg
WhatsApp-Image-2026-06-07-at-20.26.43.jpeg
WhatsApp-Image-2026-06-07-at-20.26.58.jpeg

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Son düzenleme:
IMG_3703.jpeg
yazılım alabilirmiyim teşekkürler

Geri
Üst Alt