Önemli Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu

Abilerim herkese selamlar. Vestel 55UA9300 tv kullanıyorum. ( Mb 120 ) televizyonuma harici saundbar eklemek istiyorum ama araştırdığım kadarıyla bluetooth ile bağlanınca tv kumandasından kontrol sağlanmıyormuş. Menüden ses çıkışını kulaklık olarak seçiyorum ama yine değişmiyor. Tv sesi kısılıyor harici bağlantının sesinde değişiklik olmuyor. Bunun için yapmam gereken bir ayar mı var yada yazılım mı yüklemem gerekiyor. Yıllardır bunun peşindeyim desteklerinizi bekliyorum. Herkese iyi akşamlar

IMG_4425.jpeg

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Abilerim herkese selamlar. Vestel 55UA9300 tv kullanıyorum. ( Mb 120 ) televizyonuma harici saundbar eklemek istiyorum ama araştırdığım kadarıyla bluetooth ile bağlanınca tv kumandasından kontrol sağlanmıyormuş. Menüden ses çıkışını kulaklık olarak seçiyorum ama yine değişmiyor. Tv sesi kısılıyor harici bağlantının sesinde değişiklik olmuyor. Bunun için yapmam gereken bir ayar mı var yada yazılım mı yüklemem gerekiyor. Yıllardır bunun peşindeyim desteklerinizi bekliyorum. Herkese iyi akşamlar

IMG_4425.jpeg
Bu arada tvmde panel değişimi oldu. Hatırladığım kadarıyla daha önce bu menüde Mb100 yazıyordu. Şimdi 120 yazıyor

WhatsApp-Image-2026-04-09-at-00.53.56-2.jpeg
WhatsApp-Image-2026-04-09-at-00.53.56-1.jpeg
WhatsApp-Image-2026-04-09-at-00.53.56.jpeg
WhatsApp-Image-2026-04-09-at-00.53.55.jpeg

merhaba vestel 50u9500 için orjinal yazılım rica edebilirmiyim
iyi çalışmalar teşekkür ederim

Yazılım sonrası cihazı ilk kuruluma alın tekrar kurulum yaparken güncellemeyi kapatın kanallar da kurulduktan sonra tv yi kumanda ile kapatın standby ışığı tamamen yandıktan sonra cihazın enerjisini kesmek için fişi prizden çekin 30-40 Saniye sonra tekrar fişi prize takın çalıştırın güncellemeyi almayacaktır uyarı verirse onay vermeyin.
Hocam sorunsuz geri yükledim yazılımı sağolun varolun çok teşekkürler, kademe kademe güncelleme yaptı bilginize bahsettiklerini adım adım yaptım. son güncelleme gelince durdum ve kurtuldum tivodan :)

Hocam sorunsuz geri yükledim yazılımı sağolun varolun çok teşekkürler, kademe kademe güncelleme yaptı bilginize bahsettiklerini adım adım yaptım. son güncelleme gelince durdum ve kurtuldum tivodan :)

🙏 Rica ederim yazınızı yeni gördüm TiVO konusunda cevap yazmıştım.

WhatsApp-Image-2026-04-09-at-00.53.56-2.jpeg
WhatsApp-Image-2026-04-09-at-00.53.56-1.jpeg
WhatsApp-Image-2026-04-09-at-00.53.56.jpeg
WhatsApp-Image-2026-04-09-at-00.53.55.jpeg

merhaba vestel 50u9500 için orjinal yazılım rica edebilirmiyim
iyi çalışmalar teşekkür ederim
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatını uygulayın.

IMG_4425.jpeg

Bu arada tvmde panel değişimi oldu. Hatırladığım kadarıyla daha önce bu menüde Mb100 yazıyordu. Şimdi 120 yazıyor
Tv den dosya alıp düzenleme yapacağız alınan dosyayı google drive veya bir dosya upload sitesine yükleyin linki de buraya yazın.
Link:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

1= Linkteki komut dosyasını indirin zipten dosyaları çıkarın
2= Zipten çıkarılan 3 Adet dosyayı boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
3= Flash belleği tv nin usb giriş portuna takın.
4= Tv çalışırken kumanda üzerinden MENÜ 4 7 2 5 Tuşlayın.
5= Gelen menüde en alt satırdaki usb operations satırına inip OK tuşuna basın
6= Menü tuşu ile çıkış yapın.
7= Tv yi uzaktan kumanda ile kapatın.
8= Flash belleği çıkarın
9= Flash bellek içerisindeki bütün dosyaları (Zipli olarak) Drive veya dosya sitesine yükleyip linkini buraya yazın ilk fırsatta bakarım.

WhatsApp-Image-2026-04-09-at-10.16.42-2267db6b79d56e055.jpeg
WhatsApp-Image-2026-04-09-at-10.16.42-1fbf634cd7f3f078b.jpeg
WhatsApp-Image-2026-04-09-at-10.16.42174044077cdb74b9.jpeg

Selamlar, MB82S yazılımı paylaşır mısınız? TV açılıyor, görüntü geliyor, 30 sn sonra kapanıyor.

Aynı sorunu ben de yaşıyorum.Bununla ilgili bir açıklama göremedim.
Vestel müşteri hizmetleri görüşme sonrası smart vewd uygulama teknik sorun olduğunu ifade ettiler.

Kıymetli üstadlar bu sayfa yerimi bilmiyorum ama yaklaşık 1 haftadır Vestel smart 43ua9400 televizyonumda vewd 'e giremiyorum bilgisi olan varmı bilgi verebilirmisiniz
Arkadaşlar benim soruma cevap verecek yokmu

Arkadaşlar bende vewd gelmiş

Aynı sorunu ben de yaşıyorum.Bununla ilgili bir açıklama göremedim.
Şuan benim TV açıyor artık sanırım vewd bağlantı sorunu düzelmiş sizde deneyin

Son düzenleme:

Arkadaşlar bende vewd gelmiş

Şuan benim TV açıyor artık sanırım vewd bağlantı sorunu düzelmiş sizde deneyin
Ara sıra uygulamada sorun oluyor.

Abicim TV üreticileri de zaten CRT kalitesini yakalayamadıklarını ve yakalayamayacaklarını biliyorlar lakin pazara yeni ürün tamponlamazlarsa ayakta duramayacaklarını da biliyorlar.

Her şey pazar meselesi anlayacağın. :kıskıs:
32hl530 yazilim neden bulamuyorum

Geri
Üst Alt