Abilerim herkese selamlar. Vestel 55UA9300 tv kullanıyorum. ( Mb 120 ) televizyonuma harici saundbar eklemek istiyorum ama araştırdığım kadarıyla bluetooth ile bağlanınca tv kumandasından kontrol sağlanmıyormuş. Menüden ses çıkışını kulaklık olarak seçiyorum ama yine değişmiyor. Tv sesi kısılıyor harici bağlantının sesinde değişiklik olmuyor. Bunun için yapmam gereken bir ayar mı var yada yazılım mı yüklemem gerekiyor. Yıllardır bunun peşindeyim desteklerinizi bekliyorum. Herkese iyi akşamlar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bu arada tvmde panel değişimi oldu. Hatırladığım kadarıyla daha önce bu menüde Mb100 yazıyordu. Şimdi 120 yazıyorAbilerim herkese selamlar. Vestel 55UA9300 tv kullanıyorum. ( Mb 120 ) televizyonuma harici saundbar eklemek istiyorum ama araştırdığım kadarıyla bluetooth ile bağlanınca tv kumandasından kontrol sağlanmıyormuş. Menüden ses çıkışını kulaklık olarak seçiyorum ama yine değişmiyor. Tv sesi kısılıyor harici bağlantının sesinde değişiklik olmuyor. Bunun için yapmam gereken bir ayar mı var yada yazılım mı yüklemem gerekiyor. Yıllardır bunun peşindeyim desteklerinizi bekliyorum. Herkese iyi akşamlar
![]()