Yazılım desteği kesilmiş mb110 ana kartlı tv nizde yaşına ve teknolojik yapısına göre en güncel yazılım yüklüMB 110 s için varmı
![]()
Yazılım desteği kesilmiş mb110 ana kartlı tv nizde yaşına ve teknolojik yapısına göre en güncel yazılım yüklüMB 110 s için varmı
![]()
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatını okuyun.Arkadaşlar şöyle bir yazılım geldi ama tv nin içine etti,sürekli kullandığım ayarlar yok kaldırmışlar,eskiye nasıl dönerim bir yardım edebilecek varmı? Talep ettiğim yazılım v 2.58.0.0
![]()
![]()
Hocam kusura bakmayın özür panikle 2 kere yazmışımLinkteki diğer konuda yazılım verildi.
Arkadaşlar şöyle bir yazılım geldi ama tv nin içine etti,sürekli kullandığım ayarlar yok kaldırmışlar,eskiye nasıl dönerim bir yardım edebilecek varmı? Talep ettiğim yazılım v 2.58.0.0
![]()
![]()
bu mesajı silelim mümkünse , birde bildirim gelmedi henüzYazılım yetkisi tekrar verildi bildirimi kontrol edin.Hocam kusura bakmayın özür panikle 2 kere yazmışımbu mesajı silelim mümkünse , birde bildirim gelmedi henüz
güncelleme vardır bekleyinmerhaba 2 gundur bu kez vevd storeye girmiyor televizyon mb 100 ana kadar yazılımmı guncellemem gerekiyor acaba vewvd storeye girince sunucu yanıt vermiyor yazıyor
Panel aydınlatma yoksa led veya besleme kartı arızası vardır.Yükledim ama hala görüntü yok farklı bir yazılım varsa tekrar verirmisiniz
Hocam teşekkürler, bu mb181 de ki v1.87.7.0 üzerine tekrardan güncelleme gelir mi ? V2.58 çok iyi çalışıyordu o yüzden soruyorum. Yoksa güncelleme gelince direk yine tivo içeren son güncelleme mı gelir?Yazılım yetkisi tekrar verildi bildirimi kontrol edin.