Önemli Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu

IMG_4586.jpeg

Merhabalar tvde depolama alanı bitiyor yazıyor ve kumandadan hiç bir işlem yapamıyorum menü veya home tuşuna basıp 4725 yapamıyorum
cihazda hiç bir değişim olmadı anakart vs

Moderatör tarafında düzenlendi:
IMG_4586.jpeg

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Merhabalar tvde depolama alanı bitiyor yazıyor ve kumandadan hiç bir işlem yapamıyorum menü veya home tuşuna basıp 4725 yapamıyorum
cihazda hiç bir değişim olmadı anakart vs

IMG_4586aaeee53b75595ce2.jpeg
verdiğim full yazılımı deneyin sonucu mutlaka yazın

merhaba 100 mb ana kartlı vestel tv wevd storeden dogru ssiptv ye girmiyor genel bir sorunmu arkadaslar

forumda logo dosyasi indirmeye calisinca asagidaki hatayi aliyorum

Hata! Bazı sorunlarla karşılaştık.​

Bu yazılımı indirebilmek için aşağıdaki konulardan yazılım indirme talebinde bulunmanız gerekir.!

• Arızalı TV için yazılım talep konusu TIKLA
  • TV yazılım günceleme talep konusu TIKLA

forumda logo dosyasi indirmeye calisinca asagidaki hatayi aliyorum

Hata! Bazı sorunlarla karşılaştık.​

Bu yazılımı indirebilmek için aşağıdaki konulardan yazılım indirme talebinde bulunmanız gerekir.!

• Arızalı TV için yazılım talep konusu TIKLA
  • TV yazılım günceleme talep konusu TIKLA
Size ne lazım, cihaz bilgisi nerede, cihazdaki sorun nedir.? Bu sorulara cevap verin ki yardımcı olalım.

Size ne lazım, cihaz bilgisi nerede, cihazdaki sorun nedir.? Bu sorulara cevap verin ki yardımcı olalım.
cevabiniz icin tesekkurler. vestel televizyonumun boot logosunu nasil degistiririm. ornek bi dosya bulamadim.

IMG_4058.jpeg

cevabiniz icin tesekkurler. vestel televizyonumun boot logosunu nasil degistiririm. ornek bi dosya bulamadim.

IMG_4058.jpeg
indirmeye çalıştığın yazılımların arasında mb100 için logo yok. Yanlış yazılım indirip yüklemeyin diye kaynaklar alanın izinli erişim veriyoruz.

By_Trol elinde varsa sizinle paylaşır

10114226 için yazlım indirmem gerekiyor ama hata veriyor

Selamlar,
toshıba 50U5863Dat serisi tv standby ışığı kırmızı yeşil yanıp tv açılmıyor, tv nin anakartını söktüm vestel 17IPS72 güç kartı ve vestel 17MB130S anakartı vardı üzerinde güç kartını kontrol ettiğimde herhangi bir voltaj sorunu yok. Yaptığım araştırmalarda yazılım yüklenmesi gerektiğini öğrendim. yardımcı olurmusunuz

Geri
Üst Alt