Merhabalar tvde depolama alanı bitiyor yazıyor ve kumandadan hiç bir işlem yapamıyorum menü veya home tuşuna basıp 4725 yapamıyorum
cihazda hiç bir değişim olmadı anakart vs
Moderatör tarafında düzenlendi:
verdiğim full yazılımı deneyin sonucu mutlaka yazın![]()
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Merhabalar tvde depolama alanı bitiyor yazıyor ve kumandadan hiç bir işlem yapamıyorum menü veya home tuşuna basıp 4725 yapamıyorum
cihazda hiç bir değişim olmadı anakart vs
![]()
genel sorun ara ara oluyor düzelmesini bekleyinmerhaba 100 mb ana kartlı vestel tv wevd storeden dogru ssiptv ye girmiyor genel bir sorunmu arkadaslar
Size ne lazım, cihaz bilgisi nerede, cihazdaki sorun nedir.? Bu sorulara cevap verin ki yardımcı olalım.forumda logo dosyasi indirmeye calisinca asagidaki hatayi aliyorum
Hata! Bazı sorunlarla karşılaştık.
Bu yazılımı indirebilmek için aşağıdaki konulardan yazılım indirme talebinde bulunmanız gerekir.!
cevabiniz icin tesekkurler. vestel televizyonumun boot logosunu nasil degistiririm. ornek bi dosya bulamadim.Size ne lazım, cihaz bilgisi nerede, cihazdaki sorun nedir.? Bu sorulara cevap verin ki yardımcı olalım.
indirmeye çalıştığın yazılımların arasında mb100 için logo yok. Yanlış yazılım indirip yüklemeyin diye kaynaklar alanın izinli erişim veriyoruz.cevabiniz icin tesekkurler. vestel televizyonumun boot logosunu nasil degistiririm. ornek bi dosya bulamadim.
![]()