yazılım linkini bildirim çanına yolladımMerhaba,
Vestel 48Fd7300 anakart mb211 yazılım güncellemek istiyorum nasıl yapabilirim? Yazılım dosyası olarak hangisini indirmem lazım
![]()
yazılım linkini bildirim çanına yolladımMerhaba,
Vestel 48Fd7300 anakart mb211 yazılım güncellemek istiyorum nasıl yapabilirim? Yazılım dosyası olarak hangisini indirmem lazım
![]()
kurtarma yazılım linkini bildirim çanına gönderdimmerhabalar cihazımın arka kapağındaki bilgiler bu şekilde ve arızam televizyon açılıyor vestel yazısı gitmiyor sol altta bulunana ışık yanıp sönüyor."
![]()
çok teşekkür ederim ilginiz için.kurtarma yazılım linkini bildirim çanına gönderdim
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatını uygulayın.![]()
rica etsem vestel mb 100 v.2.15.25 çekirdek yazılımı dosyasını gönderebilir misiniz? şimdiden çok teşekkür ederim...
hocam selamlar
televizyonum vestel mb100 v.2.15.25 'dir. Güncelleme için gerekli dosyayı paylaşabilir misiniz? dosya paylaşmışsınız bu konuda ama indiremedim, yardımcı olursanız sevinirim.
cihaza güncelleme yazılımı istiyorsanız servis menüsünü paylaşın![]()
Merhaba,
Görselde seri numarası bulunan Vestel 40FA5050 modelli 40" led tv için full çekirdek yazılım talebinde bulunabilir miyim?
Teşekkürler...
Düzeltme: Sanırım yanlış konu altına yazmışım. Doğru yere de yazıldı
merhaba cihazdaki sorun nedirselamlar
![]()
görüldüğü şekilde Vestel mb100 televizyon cihazımın seri numarası 7529981 600478 buna uygun yazılımın full versiyonunu yükleyebilir misiniz? teşekkür ederim.
olmaz efendim cihaz bilgisini bizimle paylaşın ilk mesajda anlatım mevcutMB 100 diye geçiyor ona uygun yazılım yükleme yada yükseltme yokmu?