Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatını uygulayın fakat güncelleme ile hiçbir artı özellik gelmeyecek![]()
MB82 anakart için güncel yazılım alabilir miyim?
teşekkürler emekleriniz için.Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatını uygulayın fakat güncelleme ile hiçbir artı özellik gelmeyecek
Rica ederim.teşekkürler emekleriniz için.
merhaba hocam yazılımı yükleyemedim usbyi değiştirdim yine olmadı mümkünse birde normal yazılım gönderirmisiniz ben unutmuşum servis birkere dsmart kart için yazılım atmış ondandanmı acaba teşekkür ederimTavsiye FORUMU
Elektrik, Elektronik, Beyaz Eşya, Dijital Yayınlar hakkında paylaşım forumutavsiyeforumu.com
I have thisЗдравствуйте. Телевизор Daewoo D50DM54UAMS, 17MB185. Была неисправна микросхема eMMC KLM8G1GETF-B041. Была установлена новая микросхема памяти с прошивкой от телевизора Daewoo D50DM54UANS. Изображение искажено. Ищу прошивку на мою модель.
![]()
![]()
![]()
![]()
Hocam merhabalar, liste için teşekkürler. Digiturk modül üyesiyim, evde eski bir vestel televizyon mevcut ci modül girişi var. Ne yaparsam yapayım bein kanalları çıkmıyor. Şebeke taramada digiturk kanalları hariç bütün kanalları buluyor, digiturk kolay kurulum deniyorum o da olmuyor. Sadece frekans denedim Frekansta sinyal var ama boş geçiyor. Mümkünse digiturk kanalları dahil olan bir liste yükleyebilir misiniz? Epey aradım fakat Kimse bu kanalları dahil etmemiş. Dsmart şifreli yayınlarıda buluyor cihaz. Evdeki diğer televizyonda problem yok. Çanakta problem yokGenel uydu yazınca ve kanal aratınca yayın geliyor mu,en azından bir kaç kanal var mı yoksa hiç mi kanal yok![]()
Tv'deki sorun nedir?Yazılım lazım arkadaşlar yardımcı olabilecek varmı.![]()
Tv çok eski olabilir yazılımı eski olabilir güncel yazılım var mı diye bakabilmemiz için ilk mesajda istenilen bilgiler var. Bilgileri buraya ekleyin.Hocam merhabalar, liste için teşekkürler. Digiturk modül üyesiyim, evde eski bir vestel televizyon mevcut ci modül girişi var. Ne yaparsam yapayım bein kanalları çıkmıyor. Şebeke taramada digiturk kanalları hariç bütün kanalları buluyor, digiturk kolay kurulum deniyorum o da olmuyor. Sadece frekans denedim Frekansta sinyal var ama boş geçiyor. Mümkünse digiturk kanalları dahil olan bir liste yükleyebilir misiniz? Epey aradım fakat Kimse bu kanalları dahil etmemiş. Dsmart şifreli yayınlarıda buluyor cihaz. Evdeki diğer televizyonda problem yok. Çanakta problem yok
By_Trol yanlış alıntı yapmışım kusura bakmayın silemedim.
32ha5000 forumda anakart yazılımını buldum ama güncelleme bulamadım. Sadece digiturk kanallarının olduğu bir liste denemek istedim o yüzden kanal listesi altında paylaştım. Güncelleme var ise kökten çözmek daha iyi olabilir tabi. Teşekkürler ilginizeTv çok eski olabilir yazılımı eski olabilir güncel yazılım var mı diye bakabilmemiz için ilk mesajda istenilen bilgiler var. Bilgileri buraya ekleyin.