Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 24,533
sokaktaki çocuklara 5 gofret dağıtırsan işini çözeriz diyorumAnlamadım

servis menüsünü yolla.
sokaktaki çocuklara 5 gofret dağıtırsan işini çözeriz diyorumAnlamadım

flash belleği kontrol edin FAT32 MBR olarak biçimli olmalı. Rufus programı işini görür.Km
hocam iki yöntemi denedim usb tv'ye taktım fişi taktım kumandanın ok tuşuna basılı tuttum standart ışığı yanıp dönmeye başlayınca tuşu bıraktım yani forumdaki tarife göre yaptım olmadı
hocam usb fat32 biçimli olmadı rica etsem yeniden yazılım gönderir misinizflash belleği kontrol edin FAT32 MBR olarak biçimli olmalı. Rufus programı işini görür.
o flaş belleğe daha önce işletim sistemi boot edilmişse gpt biçimine dönmüş olabilir o yüzden MBR olarak biçimli kontrol edin.hocam usb fat32 biçimli olmadı rica etsem yeniden yazılım gönderir misiniz
Merhaba halen bir gelişme olmadı güncelleme dosyası istemiştim. Fotoğraf da attım eksik nedir söyler misiniz![]()
Resim de attım
merhaba hocam kontrol ettim usb mbr fat32 biçimli Rufus ile biçimlerdim bu sefer usb deki dosyalar silindi lütfen rica ediyorum tekrar yazılım gönderir misiniz teşekkürlero flaş belleğe daha önce işletim sistemi boot edilmişse gpt biçimine dönmüş olabilir o yüzden MBR olarak biçimli kontrol edin.
bildirim çanından indirebilirsiniz.Merhaba halen bir gelişme olmadı güncelleme dosyası istemiştim. Fotoğraf da attım eksik nedir söyler misiniz
merhaba hocam kontrol ettim usb mbr fat32 biçimli Rufus ile biçimlerdim bu sefer usb deki dosyalar silindi lütfen rica ediyorum tekrar yazılım gönderir misiniz teşekkürler
Sorun yazılımsal değil.
çok teşekkür ederimTavsiye FORUMU
Elektrik, Elektronik, Beyaz Eşya, Dijital Yayınlar hakkında paylaşım forumutavsiyeforumu.com