Cihazın fişini takınca power led sabit yanıyor kumandadan açma kapama tuşuna basınca 12-13 kez yanıp sönüyor ve ekrana görüntü gelmiyor. Fener ile kontrol ettim ledleri de 2 ay önce değiştirmiştim bi sıkıntı görünmüyor büyük ihtimalle yazılım sorunu var kurtarma veya güncelleme yazılımı hangisi olduğunu bilmiyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Yazılım ile alakası yokTabi ustam
![]()
![]()
![]()
Tv'deki sorun nedir?Selamlar yazılımı indirmek için talepte bulunmam gerekiyor sanırım. TV tamircisiyim fotoğraflar ekte belirttim, teşekkürler.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tv arka kapak etiket resmini ekleyin.![]()
![]()
Cihazın fişini takınca power led sabit yanıyor kumandadan açma kapama tuşuna basınca 12-13 kez yanıp sönüyor ve ekrana görüntü gelmiyor. Fener ile kontrol ettim ledleri de 2 ay önce değiştirmiştim bi sıkıntı görünmüyor büyük ihtimalle yazılım sorunu var kurtarma veya güncelleme yazılımı hangisi olduğunu bilmiyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim.
40FD7300 yazılımını rica edebilir miyim.
Tv arka kapak etiket resmini ekleyin.
Hocam tv açılmıyordu ilk etapta Led Barları patlaktı değiştirdim tv açıyorum ama ışığı yanıp sönüyor sadece yarın yazılımı deneyeceğim teşekkür ederim yetki verdiğiniz içinTv'deki sorun nedir?
Hocam tv açılmıyordu ilk etapta Led Barları patlaktı değiştirdim tv açıyorum ama ışığı yanıp sönüyor sadece yarın yazılımı deneyeceğim teşekkür ederim yetki verdiğiniz için

Yazılım yetkisi verildi talimatı uygulayın sonucu yazın.![]()
Okunmayan birşey varsa yazabilirim
Merhaba arkadaşlar,
Wifi'de bağlıyken yotube sürekli donuyor. Netflixi olan sağlam bir sürüm lazım. Yardımcı olabilir misiniz?
![]()