Önemli Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu

S Çevrimdışı

SLYMN42

Yeni Üye
18 Eyl 2020
19
61
merhaba toshıba smart tv 43L3763DAT tv açılmıyor bazen fişi çekip tekrar takınca açılıyor youtube açınca tv donuyor açılmıyor yazılım talep ediyorum mümkünse teşekkürler

photo_2026-02-07_13-06-37.jpg

photo_2026-02-07_13-06-28.jpg

A Çevrimdışı

ayse00

Yeni Üye
8 Şub 2026
3
40
VestelTV için güncelleme dosyası indirecektim ancak sistem izin vermedi talep için buraya yönlendirildim. İndireceğim yazılımın sorumluluğu bana aittir. Şuanki TV versiyonum, MB110S V3.26.12. üst güncelleme versiyonu olan V3.26.17 yi indirmek istiyorum. Hala bildirim gelmiş değil.

Son düzenleme:
M Çevrimdışı

MustafaMıstık

Yeni Üye
8 Şub 2026
7
33
Yazılım indirebilmek için yapılması gerekenler

Kurtarma, Çekirdek yazılımları indirebilmek konu altına , Menü(home) 4725 ile servis menünü paylaşınız.
Yetkili arkadaşlar size indirmeniz gereken yazılımı bildirim yoluyla göndercektir.

Amacımız sizlere zorluk çıkarmak değil bilakis yanlış yazılım yüklenmesi sonucu televizyonlarınızın brick olmasını engellemektir.

Yazılım indirebilmek için yapılması gerekenler

Kurtarma, Çekirdek yazılımları indirebilmek konu altına , Menü(home) 4725 ile servis menünü paylaşınız.
Yetkili arkadaşlar size indirmeniz gereken yazılımı bildirim yoluyla göndercektir.

Amacımız sizlere zorluk çıkarmak değil bilakis yanlış yazılım yüklenmesi sonucu televizyonlarınızın brick olmasını engellemektir.

1000063965.jpg

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
16,929
VestelTV için güncelleme dosyası indirecektim ancak sistem izin vermedi talep için buraya yönlendirildim. İndireceğim yazılımın sorumluluğu bana aittir. Şuanki TV versiyonum, MB110S V3.26.12. üst güncelleme versiyonu olan V3.26.17 yi indirmek istiyorum. Hala bildirim gelmiş değil.
Uygun olan linkteki ilk mesajı okuyunuz.
Arızalı TV için yazılım talep konusu TIKLA
TV yazılım güncelleme talep konusu TIKLA

Ö Çevrimdışı

ÖmerArslan

Yeni Üye
8 Şub 2026
3
18
@ sota

hem döktürmüş.

hemde

Doktormuş bu konuda

üstün tvci @Ado bir tv doktorudur. :bye:

ama ado kardeşim ben hala tüplü tvleri seviyorum ya ısınamadım gitti şu ince tv lere.

yok o sıcaklık be tüplü tvleri seyrdettiğimiz yıllardaki sıcaklıktan bahsediyorum sen anlamışsındır 🆗

inan bu durum kişi bazında benim ruhumada yansıyor sevemedim gitti şu panel dediğiniz tvleri.

en son bir tane tüplü panel tv aldıydım. yani resmen tüpe panel uygulanmış deniyordu ne ölçü dorudur bilemem. nasıl desem DRCMF vs philips pixel plus gibi zaten tv üstündede hd ready yazıyor. sony 86 ekran o bile çok zevk vermedi ama şuanki tv lere değişmem ek hoperlörle vs işi olmuyor tam bas tam stereo vs güm güm ötüyor.

millet bunu nereden buldun diyor bende dhde bir arkadaş vardı pek girmem tv konularına bir tv lazıom olunca lcd leri beğenemedim okurken yazısını gördüm dua ediyorum arkadaş ismini unuttu. şimdi millet nereden buldun bunu diyor diyorum japonyadan geldi =)

3pY5y0.png
MB211 için V3.62 sürümü uygun mu en yeni sürüm hangisi ? paylaşabilir misiniz.

image0a94f60579e049f1.jpg

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt