Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 24,295
mubarek en başta yazsana.49UB8300 anakart: mb130p ana kart yazılım istiyorum. açılıp kapanıyor tv.
mubarek en başta yazsana.49UB8300 anakart: mb130p ana kart yazılım istiyorum. açılıp kapanıyor tv.
Merhabalar,
Çok teşekkür ettimGönderdim
servis menüsündeki diagnostic kısmından yapabilirsinMerhaba televizyonunu fabrika yazılımına çevirmek istiyorum. Yazılım lazım Yardımcı olurmusunuz. Teşekkürler
![]()
![]()
![]()
Ona tiklanmiyor ki nasıl yapicam?servis menüsündeki diagnostic kısmından yapabilirsin
kumandadan yada tv üzerindeki mekanik yönlendirme tuşu varsa değişmiyor muOna tiklanmiyor ki nasıl yapicam?
Hayır o sayfada hiçbir şeye tiklanmiyor. Her tuşu denedim. Zaten kapandı şimdi yine. İsik yanıp yanıp sönüyor acilmiyor. Fişi cektim birkaç saat sonra açılır. Zaten sıkıntı şu netflix menüsü olsun diye birine yazılım attirmistim ondan sonra tv kapanıp acilmaya başladı kac kere tamire götürdüm bişey bulamadılar yazilimdan olduğunu kendim kesfettim. Orjinal yazılımı atarsam duzelir diye düşünüyorum.kumandadan yada tv üzerindeki mekanik yönlendirme tuşu varsa değişmiyor mu
full yazılım elimde yokHayır o sayfada hiçbir şeye tiklanmiyor. Her tuşu denedim. Zaten kapandı şimdi yine. İsik yanıp yanıp sönüyor acilmiyor. Fişi cektim birkaç saat sonra açılır. Zaten sıkıntı şu netflix menüsü olsun diye birine yazılım attirmistim ondan sonra tv kapanıp acilmaya başladı kac kere tamire götürdüm bişey bulamadılar yazilimdan olduğunu kendim kesfettim. Orjinal yazılımı atarsam duzelir diye düşünüyorum.

Forumda baska kimsede yok mu acaba. Yada yardımcı olabilecek kimse?full yazılım elimde yok![]()
güncel yazılımı gönderdim son sürümde yoksa linkteki konuya göz atın![]()
Merhaba kolay gelsin. En güncel sürüm için desteğinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederimBirde sorun olacak güncel televizyonuma beinconnect yükleme şansım var mı? Varsa nasıl yapabilirim teşekkürler.
Teşekkür ederim indirip yüklemesini yaptım tivibugo yoktu o geldi uygulamalara fakat beinconnect yok dediğiniz yolumu izlemem gerekiyor acabagüncel yazılımı gönderdim son sürümde yoksa linkteki konuya göz atın
d-smart go, digitürk ,bein connect, puhu, netflix, prime video tv ye yüklenebilir mi? veya tv de calisir mi??
Smarttv ler günümüz teknolojisindeki hizli gelismeye ayak uyduramama veya üreticilerin bilincli eskitme yoluyla ya da yeni ürünlerini pazarlama isteginin sonucunda olusturduklari yeni ürün icerikleri tüketicilerde belli bir süre sonra smart icerikleri ile ilgili memnuniyetsizlik...tavsiyeforumu.com
yada androidbox alıp devam edeceksiniz.Teşekkür ederim indirip yüklemesini yaptım tivibugo yoktu o geldi uygulamalara fakat beinconnect yok dediğiniz yolumu izlemem gerekiyor acaba