Önemli Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu

N Çevrimdışı

Nikoou

Yeni Üye
31 Ocak 2026
2
38
10323.jpg
Merhabalar,
Çok teşekkür ettim 🙏

B Çevrimdışı

benzersiz

Yeni Üye
12 Ocak 2023
6
47
kumandadan yada tv üzerindeki mekanik yönlendirme tuşu varsa değişmiyor mu
Hayır o sayfada hiçbir şeye tiklanmiyor. Her tuşu denedim. Zaten kapandı şimdi yine. İsik yanıp yanıp sönüyor acilmiyor. Fişi cektim birkaç saat sonra açılır. Zaten sıkıntı şu netflix menüsü olsun diye birine yazılım attirmistim ondan sonra tv kapanıp acilmaya başladı kac kere tamire götürdüm bişey bulamadılar yazilimdan olduğunu kendim kesfettim. Orjinal yazılımı atarsam duzelir diye düşünüyorum.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
24,295
Hayır o sayfada hiçbir şeye tiklanmiyor. Her tuşu denedim. Zaten kapandı şimdi yine. İsik yanıp yanıp sönüyor acilmiyor. Fişi cektim birkaç saat sonra açılır. Zaten sıkıntı şu netflix menüsü olsun diye birine yazılım attirmistim ondan sonra tv kapanıp acilmaya başladı kac kere tamire götürdüm bişey bulamadılar yazilimdan olduğunu kendim kesfettim. Orjinal yazılımı atarsam duzelir diye düşünüyorum.
full yazılım elimde yok :bilmiyom

B Çevrimdışı

buraak26

Yeni Üye
1 Şub 2026
5
31
IMG_20260201_193530_600.jpg

Merhaba kolay gelsin. En güncel sürüm için desteğinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim 😇 Birde sorun olacak güncel televizyonuma beinconnect yükleme şansım var mı? Varsa nasıl yapabilirim teşekkürler.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
24,295
IMG_20260201_193530_600.jpg

Merhaba kolay gelsin. En güncel sürüm için desteğinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim 😇 Birde sorun olacak güncel televizyonuma beinconnect yükleme şansım var mı? Varsa nasıl yapabilirim teşekkürler.
güncel yazılımı gönderdim son sürümde yoksa linkteki konuya göz atın

B Çevrimdışı

buraak26

Yeni Üye
1 Şub 2026
5
31
güncel yazılımı gönderdim son sürümde yoksa linkteki konuya göz atın

Teşekkür ederim indirip yüklemesini yaptım tivibugo yoktu o geldi uygulamalara fakat beinconnect yok dediğiniz yolumu izlemem gerekiyor acaba

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
24,295
Teşekkür ederim indirip yüklemesini yaptım tivibugo yoktu o geldi uygulamalara fakat beinconnect yok dediğiniz yolumu izlemem gerekiyor acaba
yada androidbox alıp devam edeceksiniz.

Geri
Üst Alt