yada androidbox alıp devam edeceksiniz.Teşekkür ederim indirip yüklemesini yaptım tivibugo yoktu o geldi uygulamalara fakat beinconnect yok dediğiniz yolumu izlemem gerekiyor acaba
yada androidbox alıp devam edeceksiniz.Teşekkür ederim indirip yüklemesini yaptım tivibugo yoktu o geldi uygulamalara fakat beinconnect yok dediğiniz yolumu izlemem gerekiyor acaba
Anlamadığım Beinsports var fakat haberler ve özetler var beinconnect gibi maç izleyemiyorum
Ekran sorunlu olabilir. Risk alacaksanız yükleyin.Forumda baska kimsede yok mu acaba. Yada yardımcı olabilecek kimse?
Mecbur alicam risk tamir eden yok zaten çöpe gidecek sonuçta olmazsa. Bu yazilim benim tv ye göre değil mi.Nasıl yükleyebilirim tarifini de yazarsanız çok memnun olurum.Ekran sorunlu olabilir. Risk alacaksanız yükleyin.
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
sorun nedir.?![]()
Toshiba 43UL2163DT.
Kasmaya başlayıp random reboot yiyor, ve yazılım sürümünün eski olduğunu düşünüyorum ve vestel otomatik kapanma bug'ı bu cihazda da var.sorun nedir.?
arka etiketi yollaKasmaya başlayıp random reboot yiyor, ve yazılım sürümünün eski olduğunu düşünüyorum ve vestel otomatik kapanma bug'ı bu cihazda da var.
Cihaz duvara monte, arka etikete erişimim yok, ayarlar kısmından seri numarasını paylaşsam olur mu?arka etiketi yolla
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatını uygulayın.![]()
Toshiba 43UL2163DT.
Çok teşekkür ederim, yükleyip biraz deneyimleyip dönüş yapacağım.Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatını uygulayın.
Cevaba yarın bakarım vakit gec oldu.Çok teşekkür ederim, yükleyip biraz deneyimleyip dönüş yapacağım.
Yazılımı yükledim, şuanda kasma sorunu yok, random reboot da atmayı kesti, teşekkür ederim.Cevaba yarın bakarım vakit gec oldu.
Rica ederim.Yazılımı yükledim, şuanda kasma sorunu yok, random reboot da atmayı kesti, teşekkür ederim.