1. This TV model does not have Vestel electronics (or I don't know) = (DUNTKG135 QPWBXG135WJZZ)![]()
Yazılımını rica edebilir miyim ?
Mavi standby ışığı yanıyor, kumandaya basınca kırmızıya dönüp tekrar mavi oluyor. Tv açılmıyor.
Kart mi, panel mi değiştirdiniz.? Bu sorun durduk yere olmaz.VESTEL Model No: SATELLİTE 24HD5400 24" LED TV renk döngüsüne girdi full yazılım atabilir misiniz teşekkürler.
![]()
![]()
Güncel kartlara yazılımlar ota olarak gelirmerhaba LT-43VA7405T güncel güncellemesı varmıdır?
![]()
kart değişti, sonrasında full yazılım atıldı.Kart mi, panel mi değiştirdiniz.? Bu sorun durduk yere olmaz.
Teşekkürler.. İyi çalışmalarGüncel kartlara yazılımlar ota olarak gelir
hiçbir yazılım gelmiyor ve televizyonum açılıyor bir süre sonra donuyor ve kapatıp yeniden açıyor kendini, donuyor vsTeşekkürler.. İyi çalışmalar
Cihazin çalışması normal sadece renklerde sorun varsa panel yazılımı tv çekipkart değişti, sonrasında full yazılım atıldı.
Yazılım sayfasının linkini bildirim çanına yolladım.merhaba dosya indirebilmem için güncelleme talebinde bulunuyorum. Televizyonum vestel 49uhd9300 anakartım mb130 (1.5GB) yüklü versiyon v3.62.35.1 ui name carbon_fhd
panel: 49_vesqnusu01_2w_uhd_d_shfo_v_130_242644_249894.xls