X
xxcezalixx
Yeni Üye
- 20 Ağu 2025
- 6
- 38
yazılımı yükledim teşekkür ederim ancak ekran ters döndü 23282060 panel yazılımına ihtiyacım var şu andaYazılım verildi bildirimi kontrol edin.
yazılımı yükledim teşekkür ederim ancak ekran ters döndü 23282060 panel yazılımına ihtiyacım var şu andaYazılım verildi bildirimi kontrol edin.
5.35.4.0 sürümü en güncel sürümüdür.
En güncel sürüm cihazınızda yüklüMerhaba tv güncel yazılımı paylaşırmısınız
![]()
![]()
Hocam daha eski sürümlerde hiç sorun yaşamıyordum o yüzden daha eski sürüme düşürmek istiyorum. O yüzden eski yazılım döndürmek istiyorum teşekkürler5.35.4.0 sürümü en güncel sürümüdür.
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin talimatı uygulayın.hayırlı günler yazılım lazım Vestel logosu gelip gidiyor![]()
Bildirim çanından güncelleme yazılımı indirebilirsiniz.Vestel Mb110 carbon modeli için son sürüm yazılımı alabilirmiyim ustalarım çoğu özellik çalışmaz oldu
cogu özellik çalışmaz oldu hocam son sürümünu yukleyebilir miyim
![]()
Google translate:Bu tvnin son sürümü bu mudur? Değilse yazılım alabilir miyim rica etsem.
![]()
Bu arada üzerindeki yazılım 5.35.8.0 idi ben onu kendim 5.35.4.0 düşürmüştüm fotografida öyle çektim. Yani en güncel sürümü 5.35.8.0 idi .5.35.4.0 sürümü en güncel sürümüdür.
Yes i know bratanGoogle translate:
Yazılımdan daha büyük bir sorununuz var: Arızalı LED şeritler (backlight).
) thnx your information