En sürüm yüklü
Mrb mb100 v2700 indirebilir miyim daha yenisi varsa yardımcı olursanız sevinirim
Ustam resimde görüldüğü gibi mb100. Son yazılım v2700 sanırım daha yenisi varsada onu istiyorum yardımcı olursanız sevinirim
yazılıma bildirim çanından ulaşabilirsiniz.ÜRÜN REGAL 55 INC SMART TV 4K
yazılım bilgileri resimde mevcut bu ürün için en güncel yazılımı indirmek istiyorum. yardımcı olur musunuz?
yokoonoArkadaslar Merhaba
Ekte resimlerini gonderdigim TV yazilimi lazim. Elinde bulunan arkadaslar varsa gonderebilirler mi?
Ariza: Yazilim cokmus, TV acilmiyor. STBY yanmiyor. MMC programlamasi gerekebilir. yazilimi denemek istiyorum. bazen STBY yanmasa da yazilim alabiliyor. 17MB82 lerde cok gordum. STBY yanmiyor kurtarma yazilimi yukleyince duzeliyor.
yüklemeden önce panel dosyasının yedeğini al. Görüntü bozuk olursa aldığın yedeği yükleyip düzelt
Merhabalar kolay gelsin
17MB180 için kurtarma yazılımı lazım yardımcı olacakalra teşekkürler
arkadaşlar neye göre yazılım vereceğiz anakart model numarasıyla iş bitmiyor ki.!17MB140 KURTARMA YAZILIMI GEREKLİ
emeğinize teşekkür ederim.1.3.7 yüklendi.fakat şimdide ses yok...yüklemeden önce panel dosyasının yedeğini al. Görüntü bozuk olursa aldığın yedeği yükleyip düzelt
yazılımı gönderdim