Önemli Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu

E Çevrimdışı

elyturan

Yeni Üye
17 Ocak 2025
1
37
iyi günler seg marka televizyonum bugün açmaya çalıştığımda açılcakmış gibi oluyor sonra logo geliğ kapanıyor biraz araştırma yaptım aynı sorun la karşılaşan biri var forumda yardımlarınız sonucu çalışmışmış televizyonu benim tv nin modeli seg 32sch5630 yazılımı indirmeye çalıştığımda başka yerlere yönlendiriliyorum bi yardımcı olurmusunuz rıca etsem hayırlı işleriniz olsun

C Çevrimdışı

Canbey Ergül

Yeni Üye
17 Ocak 2025
2
35
İyi forumlar üstadlar, benim üzerinde çalıştığım televizyon, Android modunda kalıyordu. Herhangi bir siteden yazılım indirip durumu kısmen de olsa düzeltebildim. Fakat ekran yönü ve renkler normal değildi. TV güncelleme yazılımı istemek için, televizyonu açıp, home tuşu+4725 yaptıysam da başaramadım.
Anakart ve panel görsellerini diğer bir konu başlığı altında yüklemiştim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
20,133
merhabalar.24ha vestel tv da mb82s anakart var .1.3.7 yazılımı vardı donma yapıyordu.buradan 1.3.5. verisyona düşürdüm.donma devam ediyorne yapabilirim.donuyor 2 sn sonra geliyor ses senkronizasyonu bozuluyor...sanırım 1.0.8 yazılım var herhalde birde.bu sorun ne olabilir...bir türlü çözemedik.

1729711103580a6feb0a4788f323c.jpg
tv sıfırlayıp ilk kurulum tekrar yaptınız mı.?

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
20,133
iyi günler seg marka televizyonum bugün açmaya çalıştığımda açılcakmış gibi oluyor sonra logo geliğ kapanıyor biraz araştırma yaptım aynı sorun la karşılaşan biri var forumda yardımlarınız sonucu çalışmışmış televizyonu benim tv nin modeli seg 32sch5630 yazılımı indirmeye çalıştığımda başka yerlere yönlendiriliyorum bi yardımcı olurmusunuz rıca etsem hayırlı işleriniz olsun
linkteki konuya tv'nin arka etiketini yükleyin

Geri
Üst Alt