Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 20,880
servis menüsü.?teşekkürler
MB211S QuiToshiba APV V.3.33.17.4 onay verir misiniz
servis menüsü.?teşekkürler
MB211S QuiToshiba APV V.3.33.17.4 onay verir misiniz
Çok teşekkür ederim ilginize.yazılımı bildirim olarak gönderdim.
Merhaba, resimde görüldüğü gibi Vestel MB211 V0'lı bir Telefunken D48F282N4CWI'ım var. Akıllı özelliklere sahip olduğu için MB211 Titanium Smart V.0.69.4.0'ın ( https://tavsiyeforumu.com/kaynaklar/mb211-titanium-smart.111/ ) bunun için en iyisi olduğunu düşünüyorum. Alternatif olarak gördüğüm en son sürüm: Mb211 Titanium V.0.69.12.1 ancak akıllı özellikler olmadan, bence sorun yok.
Asıl endişem, TV kanallarının numaralandırıldığında alfabetik olarak sıralanmaması. Umarım yeni aygıt yazılımı bunu düzeltir.
Birisi hangisini indirmem gerektiğini doğrulayabilir ve indirmeye izin verebilir mi?
Çok teşekkür ederim
Not: Google Translate kullanıyorum
![]()
To arrange the programs in alphabetical order, choose Germany as the country to scan.sizeyokoono usta yardımcı olabilir.
Hocam 8923732200028 seri no’lu 65O9900 için en günceli versen belki o şekilde TiVo gelir. Yoksa listede olmasına rağmen TiVo gelmiyor. MB 180 EB anakart.Güncelleme yazılımı verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır.
sizeyokoono usta yardımcı olabilir.
Cevaplarınız için ikinize de teşekkür ederim. MB211'de ülkeyi Almanya olarak ayarlamak sadece biraz yardımcı oluyor. Şimdi kanallar şöyle:To arrange the programs in alphabetical order, choose Germany as the country to scan.
1. A software update will not solve the problem you want.Cevaplarınız için ikinize de teşekkür ederim. MB211'de ülkeyi Almanya olarak ayarlamak sadece biraz yardımcı oluyor. Şimdi kanallar şöyle:
1-14: Alman kanalları alfabetik olarak
15-150: HD kanalları alfabetik olarak
150-300: SD kanalları alfabetik olarak
İstediğim şey, sahip olduğum diğer tüm Vestel yapımı televizyonlarda olduğu gibi tüm kanalların alfabetik olarak sıralanması.
MB211'in aygıt yazılımını güncelleyip deneyebilir miyim?
Ayrıca MB82'lerin hangi güncellemesinin seçilmesinin en iyi olduğunu söyleyebilir misiniz?
İki televizyonun servis menülerini tekrar ekliyorum
![]()
![]()
OK, thank you. I would still like to update to the latest firmware. Is it safe to do so and could you please authorise the links for me?1. A software update will not solve the problem you want.
2. From the MENU you can delete the unwanted programs and you can arrange the programs in the order you want.
1. The software found in the website archive is for televisions sold in Turkey.OK, thank you. I would still like to update to the latest firmware. Is it safe to do so and could you please authorise the links for me?
hi-level hl49fal27/0216 sunny üretimi samsung panelli tv için güncel yazılım rica ediyorum. üzerinde android 7 var ve netflix açılmaz oldu, google play services güncelle uyarısı alıyorum. elinde mvcut yazılım olan bir arkadaşım yardımcı olursa çok sevnirim. hepinize iyi forumlar dilerim.