Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 21,357
yazılım verildi.MB110s Titanium V3.26.12.0 yazılım indirmem gerekiyor talep oluşturun diyor yardımcı olur musunuz?
yazılım verildi.MB110s Titanium V3.26.12.0 yazılım indirmem gerekiyor talep oluşturun diyor yardımcı olur musunuz?
hi level 32hl530 marka televizyonum kırmızı ışık yanıp sönüyor tv açılmıyor acil yardım
hangisimb120 için core yazılım gerekmektedir.
Mb96 yazilim linki gönderebilir misiniz
merhabalar sadece youtube u izleyemiyorum, bağlanıyor kanallar gözüküyor ancak oynatmak için onay verdiğimde ekran siyah olup kalıyor ve video başlamıyor.Tv deki sorun nedir?
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın sonucu yazın.merhabalar sadece youtube u izleyemiyorum, bağlanıyor kanallar gözüküyor ancak oynatmak için onay verdiğimde ekran siyah olup kalıyor ve video başlamıyor.
güncelleme yazılımına bildirim çanından ulaşabilirsiniz.Mb97 98 yazılım güncelleme linki açılmıyor lütfen duzeltirmisiniz
![]()
Merhabalar hocam güncel yazilim alabilirmiyim cok teşekkür ederim
Merhaba benimde MB110S Yazılıma ihtiyacım var. Yardımcı olur musunuz?yazılım verildi.
nasıl indiricez bu yazılımı anlamadımMerhaba benimde MB110S Yazılıma ihtiyacım var. Yardımcı olur musunuz?
![]()
Tv deki sorun nedir?Merhaba benimde MB110S Yazılıma ihtiyacım var. Yardımcı olur musunuz?
![]()