B
bemalsterk
Aktif Üye
- 4 Eki 2022
- 52
- 32
Merhaba efendim kolay gelsin. Regal tv 17MB170 yerine 17MB130P kullandim ama görüntü bozuk. Yazılım desteğinde bulunabilir misiniz. Teşekkür ederim iyi çalışmalar

Bu şekilde yazılım verilemez. Konunun 1. mesajını okuyunuz.
GÜNCELLEME YAZILIMI İSTEMEK İÇİN YAPMANIZ GEREKENLERmerhaba canım kardeşim benim okudum orayı orayı okuyarak geldim zaten desteği kesmişiniz. Anlıyorum da bu konularda bilgim var Yazılımcı değilim ama Sistem bakim onarım sertifikasına sahibim bu tür işlerde de bilgim var yanarsa da sizin sorununuz degil bu benim sorumum sorumluluk bana ait sonuçta. Siz dosyayı verirseniz benim için yeterli ben yükleme yönergelerini biliyorum.
Rica ederiz.Teşekkürler ustam
Diğer konuda resim eklemişsiniz yazılım verildi bildirimi kontrol edin.merhaba canım kardeşim benim okudum orayı orayı okuyarak geldim zaten desteği kesmişiniz. Anlıyorum da bu konularda bilgim var Yazılımcı değilim ama Sistem bakim onarım sertifikasına sahibim bu tür işlerde de bilgim var yanarsa da sizin sorununuz degil bu benim sorumum sorumluluk bana ait sonuçta. Siz dosyayı verirseniz benim için yeterli ben yükleme yönergelerini biliyorum.
Yazılımı kabul etmiyor ustamRica ederiz.
Kullandığın flash bellek ile daha önce işletim sistemi kurduysanız flash belleği rufus adlı program ile (Fat32) Biçimlendirin veya farklı bir flash bellek kullanarak deneyin eğer halen yazılım yüklenmiyorsa donanımsal arıza vardır.Yazılımı kabul etmiyor ustam
Kullandığın flash bellek ile daha önce işletim sistemi kurduysanız flash belleği rufus adlı program ile (Fat32) Biçimlendirin veya farklı bir flash bellek kullanarak deneyin eğer halen yazılım yüklenmiyorsa donanımsal arıza vardır.Yazılımı kabul etmiyor ustam
?
Merhaba efendim kolay gelsin. Regal tv 17MB170 yerine 17MB130P kullandim ama görüntü bozuk. Yazılım desteğinde bulunabilir misiniz. Teşekkür ederim iyi çalışmalar
![]()
![]()
![]()
Dili![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dili![]()
![]()
Çapraz kart değişimlerinde oluşan uyumsuzlukları giderme konuları ile ilgilenmediğimi bir çok kez yazmıştım. Uğraşmak için zaman gerekli çalışan biri olduğum için molalarda ve boş zamanlarda foruma giriş yapıyorum. Panel görüntü sorunu, wifi sorunu, tuş grubu sorunu, alıcı göz uyumsuzluğu vs vs bunlarla uğraşmak gerekiyor.@ By_trol
Ustam bir şey demediniz?
@ By_trol
Ustam bir şey demediniz?
Anladim ustam kusura bakmayin sizide rahatsız ettim. Çok teşekkür ederimÇapraz kart değişimlerinde oluşan uyumsuzlukları giderme konuları ile ilgilenmediğimi bir çok kez yazmıştım. Uğraşmak için zaman gerekli çalışan biri olduğum için molalarda ve boş zamanlarda foruma giriş yapıyorum. Panel görüntü sorunu, wifi sorunu, tuş grubu sorunu, alıcı göz uyumsuzluğu vs vs bunlarla uğraşmak gerekiyor.
Maalesef
güncelleme yazılımı verildi. Bildirim çanından yazılıma ulaşabilirsiniz.