Önemli Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,915
Selamlar Hi-Level 43Uhl900 uhd 4k mb120 cihazım için rica etsem yazılım alabilirmiyim ? netflix uygulaması yok ve yükleyemiyorum. Tüm yazılımları test etmem için hepsininin linkinide verebilirsiniz zamanım bol hepsinide deneyebilirim aradaki farkları vsvs bildirip yazabilirim😊 seri no 7554971600224 pnl 23313936 vpaz 20271906 şimdiden teşekkür ederim.

IMG_3316852905a3c8083934.jpg
IMG_3314fa1a9ffb71e573ef.jpg
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın sonucu yazın yazılımların hepsini istemişsiniz maalesef bir tanesi işinizi görecek burada forum sahibinin yıllarının emeği var hepsi isteniyorsa art niyet vardır.

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,915
Vestel 49UA8900 tv için ses sistemi bağlamak istiyorum aux veya bluetooth ile bağlantı yaptığımda tv kumandasından sadece tv ses ayarını yapabiliyorum. Ses sitemi kendi kumandasından ayarlanabiliyor. Bu hatanın yazılım yükseltilerekçözülebileceği söyleniyor. Konuyla ilgili yardımlarınızı bekliyorum.

IMG_4050.jpg

Vestel 49UA8900 tv için ses sistemi bağlamak istiyorum aux veya bluetooth ile bağlantı yaptığımda tv kumandasından sadece tv ses ayarını yapabiliyorum. Ses sitemi kendi kumandasından ayarlanabiliyor. Bu hatanın yazılım yükseltilerekçözülebileceği söyleniyor. Konuyla ilgili yardımlarınızı bekliyorum.

IMG_4050.jpg
Ses sistemini bağlayınca tv de ses menüsündeki kulaklık bölümünden ses komutu görevini yapıyor mu?

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,915
Teşekkürler ustam tv normale döndü. Ben kart değiştirmedim ama benden önce başka usta değiştirmiş olabilir. Son durum: bu ekranda kalıyor Kumanda işlem yapmıyor. Sanırım bu yazılım sorunu değil diye düşünüyorum anakartla ilgili bir sorun olabilir. (alıcı gözü değiştirdim sorun aynı) Sizin bir öneriniz varsa duymaktan memnun olurum. Tekrar ilginize çok teşekkürler..
Kullandığınız uzaktan kumandanın pil kapağını açın pillerin takıldığı haznede yazan rakamların harflerin net resmini, kumandanın ön yüzeyinin resmini ve ana kart üzerindeki etiketin net resmini buraya ekleyin.

M Çevrimdışı

Marmarisli

Yeni Üye
9 Kas 2024
16
39
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın sonucu yazın yazılımların hepsini istemişsiniz maalesef bir tanesi işinizi görecek burada forum sahibinin yıllarının emeği var hepsi isteniyorsa art niyet vardır.
Yanlış anlaşıldığım için kusura bakmayın. Herhangi bir art niyetim yok sadece test amaçlı foruma belki katkım olur diye istemiştim. Verdiğiniz link üzerinden güncellemeyi yaptım netflixim geldi çok teşekkür ederim :)

Y Çevrimdışı

yavuzkrmn

Yeni Üye
17 Kas 2024
3
46
Tv deki sorunu yazmamışsınız güncel yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatını uygulayın.
tv vestel yazısına geliyor sonra mavi ekran olarak kalıyor
3.62.35 önceki sürüm de zannedersem ve iyi çalışıyordu 3.62.70 olanı buldum yükledim yavaş çalıştığını stabil olmadığını söylediler
onun için 3.62.35 sürümünü tekrar yüklemek istedim ustam

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,915
tv vestel yazısına geliyor sonra mavi ekran olarak kalıyor
3.62.35 önceki sürüm de zannedersem ve iyi çalışıyordu 3.62.70 olanı buldum yükledim yavaş çalıştığını stabil olmadığını söylediler
onun için 3.62.35 sürümünü tekrar yüklemek istedim ustam
Bildirim ile yazılım vermiştim.

Geri
Üst Alt