Rica ederiz.Yanlış anlaşıldığım için kusura bakmayın. Herhangi bir art niyetim yok sadece test amaçlı foruma belki katkım olur diye istemiştim. Verdiğiniz link üzerinden güncellemeyi yaptım netflixim geldi çok teşekkür ederim![]()
Tv deki sorunu yazmamışsınız güncel yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatını uygulayın.![]()
vestel tv ye yazılım ihtiyacım var mümkünse 3.62.35 olanı
tv vestel yazısına geliyor sonra mavi ekran olarak kalıyorTv deki sorunu yazmamışsınız güncel yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatını uygulayın.
Yapıyor fakat kulaklık sesini kısmam için her defasında menüye girmem gerekiyor.Ses sistemini bağlayınca tv de ses menüsündeki kulaklık bölümünden ses komutu görevini yapıyor mu?
Bildirim ile yazılım vermiştim.tv vestel yazısına geliyor sonra mavi ekran olarak kalıyor
3.62.35 önceki sürüm de zannedersem ve iyi çalışıyordu 3.62.70 olanı buldum yükledim yavaş çalıştığını stabil olmadığını söylediler
onun için 3.62.35 sürümünü tekrar yüklemek istedim ustam
Android için üretici firma güncel yazılım olduğunda otaya gönderiyor tv de internet üzerinden güncellemeyi çekiyor.Televizyonun kumandaya tepkilerinde gecikme oluyor. Basılan butona çok geç tepki veriyor. Güncel yazılım varsa alabilir miyim?
![]()
Yarın ilgilenirim.Yapıyor fakat kulaklık sesini kısmam için her defasında menüye girmem gerekiyor.
istediğiniz yazılım daha eski sürüm farkındasınız değil mi.?
Evet hocam farkındayım menü tasarımı daha çok hoşuma gidiyor o yüzden istiyorumistediğiniz yazılım daha eski sürüm farkındasınız değil mi.?
Şimdiden teşekkürlerYarın ilgilenirim.