Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 22,016
yazılımı indirmişsiniz.?nerde yazılım
yazılımı indirmişsiniz.?nerde yazılım
GÜNCELLEME YAZILIMI İSTEMEK İÇİN YAPMANIZ GEREKENLER48ua9300 vestel led tv için sn:7417814 500069 mb100 yazılımı lazım. youtube hep cakılıyor
tesekkurler
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın.
Uzaktan kumanda orijinal ise tv yi ilk kuruluma dönderin sorun kalmaz orijinal değilse youtube tuşunun başka bir görev yapması normaldir.![]()
Kumanda üzerindeki youtube tuşuna basınsa 8. kanalı açıyor yazılımla düzelir mi.
Güncel yazılımda da "Read Only" Olur. Tv deki sorun nedir?Televizyon Regal LE22F4000. HDMI girişi var. System Settings kısmına giripi Source Settingse girince de görüyorum HDMI'yi fakat etkinleştiremiyorum. Çünkü Read-Only. Belki güncelleme yaparsam gelir diye düşünüyorum.
![]()
Televizyon Regal LE22F4000. HDMI girişi var. System Settings kısmına giripi Source Settingse girince de görüyorum HDMI'yi fakat etkinleştiremiyorum. Çünkü Read-Only. Belki güncelleme yaparsam gelir diye düşünüyorum.
![]()
teşekkürler denicem en güncel yazılımı görseldeki yazılımmıdır.Uzaktan kumanda orijinal ise tv yi ilk kuruluma dönderin sorun kalmaz orijinal değilse youtube tuşunun başka bir görev yapması normaldir.
güncel yazılımı bildirim olarak gönderdimteşekkürler denicem en güncel yazılımı görseldeki yazılımmıdır.
Bir kaç kere yazmana gerek yok ,mesajın alınmıştır,ama merak ettiğim hangi uygulama hata veriyor![]()
merhaba
uygulamalar duzgun calısmıyor hata veriyo sıfırladım denedım gene aynı uygun full yazılım icin destyegınızı beklıyorum... şimdiden teşekkür ederim.
![]()
merhaba
uygulamalar duzgun calısmıyor hata veriyo sıfırladım denedım gene aynı uygun full yazılım icin destyegınızı beklıyorum... şimdiden teşekkür ederim.