Çok teşekkürler yazılımı verdiğiniz için eve gidince uygulayıp buraya yazar8mYazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın sonucu yazın.
Çok teşekkürler yazılımı verdiğiniz için eve gidince uygulayıp buraya yazar8mYazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın sonucu yazın.
Rica ederim.Çok teşekkürler yazılımı verdiğiniz için eve gidince uygulayıp buraya yazar8m
Merhaba güncellemegi denedim ama software update failed hatası alıyorum sorun nedir acabaRica ederim.
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın sonucu yazın.![]()
Televizyon Vestel yazısı çıkmadan kendi kendine reset atıyor Yardım lütfen
YAzılım 1505 yazdım evete basdım fakat software update failed hatası geldi sorun nedir acaba söylermisinizRica ederim.
Mb82 Yazılım desteği kesilmiş eski bir ana karttır tv üzerinde yüklü olandan daha güncel olan yazılım verildi. Fakat güncelleme ile hiç bir + özellik gelmeyecek bildirimi kontrol edin yazılım ve yükleme talimatı oradaMerhaba yazlım indirmek için taslak metinlere ulaşamadım. yazılımı indirmede sorun yaşıyorum. Tv güncelleme yapmak istiyorum. Tv ms82.
Tşk ederim faydalı bilgiler için.
![]()
Merhaba güncellemegi denedim ama software update failed hatası alıyorum sorun nedir acaba
Yazılımı indirdiğiniz bölümde yükleme talimatı var iyice okuyunuz orada 1505 yazmıyor.YAzılım 1505 yazdım evete basdım fakat software update failed hatası geldi sorun nedir acaba söylermisiniz
Çok teşekkürler yazılımı yükledim yükseldi sorunsuz çalışıyorYazılımı indirdiğiniz bölümde yükleme talimatı var iyice okuyunuz orada 1505 yazmıyor.
Rica ederim.Çok teşekkürler yazılımı yükledim yükseldi sorunsuz çalışıyor