By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 14,804
Tv deki sorun nedir?
Tv deki sorun nedir?
televizyon üniteye bağlı arkasını çekmem imkansız lütfen mb96 carbon yazılımını verirmisinizTv deki sorun nedir?
Tv deki sorunu sormuştum.televizyon üniteye bağlı arkasını çekmem imkansız lütfen mb96 carbon yazılımını verirmisiniz
YouTube video açılmıyor yazılım atıcaktımTv deki sorunu sormuştum.
Bide kablosuza bağlanmıyo bı tek kabloyla bağlanabiliyorumYouTube video açılmıyor yazılım atıcaktım
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın sonucu yazın.YouTube video açılmıyor yazılım atıcaktım
Bide kablosuza bağlanmıyo bı tek kabloyla bağlanabiliyorum
Çok teşekkürler yazılımı verdiğiniz için eve gidince uygulayıp buraya yazar8mYazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın sonucu yazın.
Rica ederim.Çok teşekkürler yazılımı verdiğiniz için eve gidince uygulayıp buraya yazar8m
Merhaba güncellemegi denedim ama software update failed hatası alıyorum sorun nedir acabaRica ederim.
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın sonucu yazın.
Televizyon Vestel yazısı çıkmadan kendi kendine reset atıyor Yardım lütfen
YAzılım 1505 yazdım evete basdım fakat software update failed hatası geldi sorun nedir acaba söylermisinizRica ederim.