Önemli Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu

Merhaba yazılımları TV'ye yüklemeyeceğim ama standart konfigurasyonları dosyadan ayıklayıp görmek için istiyorum. Sorumluluğu kabul ediyorum çok teşekkür ederim.
yazılımı bildirim yoluyla gönderdim.

mb 96 için kurtarma yazılımı lazım fabrika çıkışı olan

Merhaba iyi günler.
Bir arkadaşımın Vestel tv'si eski yazılım onun versiyonunu yükseltmek istiyorum . ilgili son yazılımı paylaşırsanız çok sevinirim.
Bilgilerini görüntü olarak aşağıda verdim.İyi çalışmalar.

vestel-tvf6a81a2fa6cbd8c6.jpg

Merhaba iyi günler.
Bir arkadaşımın Vestel tv'si eski yazılım onun versiyonunu yükseltmek istiyorum . ilgili son yazılımı paylaşırsanız çok sevinirim.
Bilgilerini görüntü olarak aşağıda verdim.İyi çalışmalar.

vestel-tvf6a81a2fa6cbd8c6.jpg
güncelleme yazılımı verildi.

toshiba mb211 televizyonum sürekli donuyor internette kasıyor sıkıntı yaşıyorum yazılım güncellemesi hakkında yardımcı olursanız sevinirim şmdiden teşekkürler

dfdte6fecaff86ea4012.jpg

IMG_20240421_144747.jpg

çekirdek güncelleme için indirme talebinde bulunmak istiyorum (youtube çalışmıyr)

mb 96 için kurtarma yazılımı lazım fabrika çıkışı olan
Linkteki konunun ilk mesajını okuyun orada yazın.

güncel yazılım verildi.

MB96 Youtube Titanium V376y​

MB96 Youtube Carbon V376y​

fark ediyor mu? carbon olan yükleme yapmadı. software failed dedi televizyon da. bu 2 versiyonun farkı mı var acaba?

MB96 Youtube Titanium V376y​

MB96 Youtube Carbon V376y​

fark ediyor mu? carbon olan yükleme yapmadı. software failed dedi televizyon da. bu 2 versiyonun farkı mı var acaba?
Vestel markalı cihazlara Carbon, Vestel üretimi alt markalara Titanium yüklenir.

Selamlar,
hi level 32hl550 tv kirmizi isik yaniyor tv de tepki yok, yazilim paylaşabilir misiniz ? Teşekkürler , iyi forumlar

Geri
Üst Alt