Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 24,470
taktığınız panelin kodu nedir.?kolay gelsin bende vestel smart 49FB7500 paneli kırık, ona, samsung panel taktım, çalışıyor ama görüntü ters...Panel yazılımı ihtiyacım var TŞ
taktığınız panelin kodu nedir.?kolay gelsin bende vestel smart 49FB7500 paneli kırık, ona, samsung panel taktım, çalışıyor ama görüntü ters...Panel yazılımı ihtiyacım var TŞ
yazılımı bildirim yoluyla gönderdim.Merhaba yazılımları TV'ye yüklemeyeceğim ama standart konfigurasyonları dosyadan ayıklayıp görmek için istiyorum. Sorumluluğu kabul ediyorum çok teşekkür ederim.
güncelleme yazılımı verildi.Merhaba iyi günler.
Bir arkadaşımın Vestel tv'si eski yazılım onun versiyonunu yükseltmek istiyorum . ilgili son yazılımı paylaşırsanız çok sevinirim.
Bilgilerini görüntü olarak aşağıda verdim.İyi çalışmalar.
![]()
güncel yazılım verildi.![]()
çekirdek güncelleme için indirme talebinde bulunmak istiyorum (youtube çalışmıyr)
Linkteki konunun ilk mesajını okuyun orada yazın.mb 96 için kurtarma yazılımı lazım fabrika çıkışı olan
güncel yazılım verildi.
Vestel markalı cihazlara Carbon, Vestel üretimi alt markalara Titanium yüklenir.MB96 Youtube Titanium V376y
MB96 Youtube Carbon V376y
fark ediyor mu? carbon olan yükleme yapmadı. software failed dedi televizyon da. bu 2 versiyonun farkı mı var acaba?
VESTEL TELEVİZYONUMA HANGİ YAZILIMI ÖNERİYORSUNUZ BEN PEK BİLMİYORUM?
güncel yazılım verildi, bildirim çanından ulaşabilirsiniz.![]()
VESTEL TELEVİZYONUMA HANGİ YAZILIMI ÖNERİYORSUNUZ BEN PEK BİLMİYORUM?