güncelleme yazılımı verildi.Merhaba iyi günler.
Bir arkadaşımın Vestel tv'si eski yazılım onun versiyonunu yükseltmek istiyorum . ilgili son yazılımı paylaşırsanız çok sevinirim.
Bilgilerini görüntü olarak aşağıda verdim.İyi çalışmalar.
güncel yazılım verildi.
çekirdek güncelleme için indirme talebinde bulunmak istiyorum (youtube çalışmıyr)
Linkteki konunun ilk mesajını okuyun orada yazın.mb 96 için kurtarma yazılımı lazım fabrika çıkışı olan
güncel yazılım verildi.
Vestel markalı cihazlara Carbon, Vestel üretimi alt markalara Titanium yüklenir.MB96 Youtube Titanium V376y
MB96 Youtube Carbon V376y
fark ediyor mu? carbon olan yükleme yapmadı. software failed dedi televizyon da. bu 2 versiyonun farkı mı var acaba?
VESTEL TELEVİZYONUMA HANGİ YAZILIMI ÖNERİYORSUNUZ BEN PEK BİLMİYORUM?
güncel yazılım verildi, bildirim çanından ulaşabilirsiniz.
VESTEL TELEVİZYONUMA HANGİ YAZILIMI ÖNERİYORSUNUZ BEN PEK BİLMİYORUM?
linkteki konuyu okuyup istenilen bilgileri yine o konunun altına yazınSelamlar,
hi level 32hl550 tv kirmizi isik yaniyor tv de tepki yok, yazilim paylaşabilir misiniz ? Teşekkürler , iyi forumlar
linkteki konuyu okuyup istenilen bilgileri yine o konunun altına yazın
Önemli - VESTEL Üretimi tüm ürünler için FULL yazılım talep konusu
Bu konu başlığı altında VESTEL üretiminde olan VESTEL REGAL SEG FİNLUX HI LEVEL TVİSİON TELEFUNKEN HİTACHİ ve daha hatırlayamadığım tüm TV ürünlerinin FULL yazılımlarını paylaşmaya çalışacağız. Sizlerden tek ricamız, ''BULUNSUN'' mantığı ile yazılım talep etmemenizdir. Eğer vestel ve üretimleri...tavsiyeforumu.com
bu kadar zorlastirmanin bir anlami var mi sayin admin, hassasiyetinizi anlıyorum lakin sorumluluk sizde değildir, yazilimi nereden indirebileceğimizi belirtirseniz cok müteşekkir olurum, 32HL550 Hİ LEVEL TV