slowfood
VIP
- 23 May 2022
- 7,878
Görseller sizin TV' nize mi ait?merhaba yazılımı benimlede paylaşırmısınız tv 49fb7500 vestel
![]()
![]()
Görseller sizin TV' nize mi ait?merhaba yazılımı benimlede paylaşırmısınız tv 49fb7500 vestel
![]()
![]()
evet ben cektim. yardımcı olursanız sevinirimGörseller sizin TV' nize mi ait?
evet ben cektim. yardımcı olursanız sevinirim

Bu ilk mesajınız. En son buradan nasıl! güncellemiştiniz?Merhaba Vestel mb100 televizyonumuzda netflix vs. hiç birşey yok en son burdan güncellemiştik 2016dan 2019a daha güncel bir yazılım varmı? 2021-22 gibi.
![]()
benimlede paylaşırmısınız yazılımı
Güncelleme yazılımı verildi. Detaylar için imzama bakın.
Hangi yazılımı? Önce soruma yanıt alabilir miyim?benimlede paylaşırmısınız yazılımı
![]()
![]()
Babam güncellemişti bilmiyorum. Mb100 yazılımıHangi yazılımı? Önce soruma yanıt alabilir miyim?
hocam banada yardımcı olabilir misiniz (full yazılım)Hangi yazılımı? Önce soruma yanıt alabilir miyim?
güncelleme yazılımına bildirim çanından ulaşabilirsiniz.Güncellemek istiyorum yardımcı olabilir misiniz?
![]()
![]()
Bu konudan sadece GÜNCELLEME yazılımları verilmektedir.vestel 49UD8400 tv me Seri numarası 7932784 700089 yazılım bulamadım listede lütfen yardımcı olur musunuz
hocam banada yardımcı olabilir misiniz (full yazılım)
Hızlı geri dönüşünüz için teşekkür ederim, bide son bir sorum olacaktı şu anki sürümügüncelleme yazılımına bildirim çanından ulaşabilirsiniz.
sürüm notları yazılımları içinde yer almıyor. Her yazılımı deneyimleyip farkları tespit etmekte imkansız.Hızlı geri dönüşünüz için teşekkür ederim, bide son bir sorum olacaktı şu anki sürümü
şu şekilde gözüküyor, sizin attığınız sürümle aralarındaki farkı öğrenebilir miyim
![]()
Güncelleme yazılımı verildi. V2 ile ilgili herhangi bir donanım farkı v.b. olup olmadığını teyit etmeden v2 güncelleme vermiyorum. Eğer bir sorun yoksa v2' yi de vereceğim. Detaylar için imzama bakın.Babam güncellemişti bilmiyorum. Mb100 yazılımı