Kavakliyazi
Yeni Üye
Sorun buSorun nedir neden indiremediniz.
Güncelleme verildi dediğin deGüncelleme verildi.
uygulama konusunda bilgim yok By_Trol size yardımcı olabilir.
nerden nasıl indirecem? Anlamadım
Son düzenleme:
Sorun buSorun nedir neden indiremediniz.
Güncelleme verildi dediğin deGüncelleme verildi.
uygulama konusunda bilgim yok By_Trol size yardımcı olabilir.
Bildirimi kontrol et.Sorun bu
![]()
Güncelleme verildi dediğin de
nerden nasıl indirecem? Anlamadım
Güncelleme linkini atabilir misiniz dmeyeGüncelleme Yazılımı için indirme yetkisi verildi.
Güncelleme Yazılımı verildi.Mb96 güncelleme yazılımını indirmek istiyorum yardımcı olur musunuz
1= Anakart değişmedi ve orjinal
1A=Anakartımın modeli SERVICE MENU(Thorium)(V.3.7.6)(MHO)(SVN:189523)(/0009df/6622.dcf)(D8V)(Sec)(MB96)
2= ana kart değişkiliği yapılmadı
3= panel değişikliği yapılmadı
4= Tv de youtube giriş yapmıyor.
![]()
![]()
Smart TV'ye harici uygulama yüklenemez.![]()
Peki market e olmayan uygulama yükleme yapa bilir miyiz
TeşeküürlerGüncelleme Yazılımı verildi.
istediğin yazılımı verdim.![]()
Indirme istiyorum
![]()
en güncel yazılım yüklü![]()
![]()
güncel yazılım rica edebilir miyim
Merhaba abiistediğin yazılımı verdim.
Tv yazılım desteği kesilmiş mb211 eski bir ana karta sahip size de en güncel yazılım verilmiş.Merhaba abi
Yazılımı verdin de eski bir sürüm vermişsin
![]()
Şu an yüklü olan verdiğinizde yazılım'dan yüksek yazılım dosyalarında son sürüm vardı v 0.69.7.0 vardı yazılım'mım güncel olsun diye istemiştim yoksa hiç bir sorunum yokTv yazılım desteği kesilmiş mb211 eski bir ana karta sahip size de en güncel yazılım verilmiş.
Şu an yüklü olan verdiğinizde yazılım'dan yüksek yazılım dosyalarında son sürüm vardı v 0.69.7.0 vardı yazılım'mım güncel olsun diye istemiştim yoksa hiç bir sorunum yok
Özür dilerim yeni anladım kusuruma bakmayın lütfen hayırlı günlerŞu an yüklü olan verdiğinizde yazılım'dan yüksek yazılım dosyalarında son sürüm vardı v 0.69.7.0 vardı yazılım'mım güncel olsun diye istemiştim yoksa hiç bir sorunum yok
![]()