Önemli Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu

teşekkürler

Tabii ki. Yazılımı paylaşan ustalarımız henüz foruma girmediği için, gerekli bilgileri de eksiksiz girdiğiniz için (Teşekkürler) bende beklemedeyim.
teşekkürler

Yazılım yüklemesi esnasında TV' ye bir hasar vermeniz ve probleminizin çözülmesinden ziyade daha fazla sorun oluşturması riskini önlemek için bilgilendiriyoruz. Sorumluluğu kabul ederek yazılımı istiyorsanız, aşağıdaki bilgiler ile birlikte Servis Menüsü görselini okunaklı şekilde paylaşın. Ustalarımız gördüğü anda yardımcı olacaktır.

BELİRTMENİZ GEREKENLER
1=
Televizyonun donanımı orijinal mi?
2= Orijinal ise tv arka kapak etiket resmini buraya ekleyin.
3= Ana kart değişikliği yapıldı mı?
4= Ana kart değişti ise sökülen ve takılan ana kart MB bilgisini yazın.
5= Ana kart MB3X takılan MB5X ise panel üzerindeki etiket resmini de buraya ekleyin.
6= Değişti ve birebir aynı MBXX takıldıysa tv arka kapak etiket resmini buraya ekleyin.
7= Panel değişikliği yapıldı mı?
8= Yapıldıysa panel üzerindeki etiket resmini de buraya ekleyin.
1 Evet
2

WhatsApp-Gorsel-2023-05-15-saat-17.19.46.jpg

3 Hayır
7 Hayır

Yazılım yüklemesi esnasında TV' ye bir hasar vermeniz ve probleminizin çözülmesinden ziyade daha fazla sorun oluşturması riskini önlemek için bilgilendiriyoruz. Sorumluluğu kabul ederek yazılımı istiyorsanız, aşağıdaki bilgiler ile birlikte Servis Menüsü görselini okunaklı şekilde paylaşın. Ustalarımız gördüğü anda yardımcı olacaktır.

BELİRTMENİZ GEREKENLER
1=
Televizyonun donanımı orijinal mi?
2= Orijinal ise tv arka kapak etiket resmini buraya ekleyin.
3= Ana kart değişikliği yapıldı mı?
4= Ana kart değişti ise sökülen ve takılan ana kart MB bilgisini yazın.
5= Ana kart MB3X takılan MB5X ise panel üzerindeki etiket resmini de buraya ekleyin.
6= Değişti ve birebir aynı MBXX takıldıysa tv arka kapak etiket resmini buraya ekleyin.
7= Panel değişikliği yapıldı mı?
8= Yapıldıysa panel üzerindeki etiket resmini de buraya ekleyin.

1 Evet
2

WhatsApp-Gorsel-2023-05-15-saat-17.19.46.jpg

3 Hayır
7 Hayır
Her ihtimale karşı (Yazılım sürüm çakışması v.s. sorunları oluşmaması için) erişebiliyorsanız Menu 4725 ile Servis Menüsü görselini de paylaşın.

Te
Teşekkürler. Ustalarımız foruma giriş yaptıklarında yazılımı bildirim olarak paylaşacaklardır. Sağ üstte çan simgesinden takip edebilirsiniz.
Asıl ben teşekkür ederim hocam kolay gelsin

Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme açıklaması orada yazıyor.
teşekkürler deneyeceğim. TV de hdr yok hdr yapmak için bir yöntem var mı yazılım veya modlama yapılabilir mi mümkün mü acaba

Rica ederim modlamada HDR göremedim.
Tam anlamadım bu işleri de çok iyi bilmiyorum mod ile hdr yapılmaz mı demek istiyorsunuz yoksa bu model için modlamada hdr mi göremediniz acaba

Tam anlamadım bu işleri de çok iyi bilmiyorum mod ile hdr yapılmaz mı demek istiyorsunuz yoksa bu model için modlamada hdr mi göremediniz acaba
Modlamada özellikle HDR açacak bir bölüm yok göremedim.

Umarım işime yarayacaktır paylaşım için teşekkürlwr

Geri
Üst Alt